Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: ALLIĞI KONTÜR GİBİ UYGULAMAK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Allık

TREND ALARMI: ALLIĞI KONTÜR GİBİ UYGULAMAK!

  • Temmuz 04, 2020

İsterseniz şık bir gece daveti makyajında, isterseniz makyajsız… Her yerde her zaman kullanılan bir makyaj malzemesidir allık. En yorgun ve bitkin göründüğünüzde dahi, birkaç allık dokunuşuyla anında canlanırsınız. 

 

Pembe ve şeftali tonlarındaki allıklar yüze tazelik kazandırır. Elbette bu renkleri yüzünüze boca eder gibi sürmemelisiniz. Fırçaya allığı alıp, fazlasını silkeleyip, azar azar yanaklarınıza uygulamalısınız. 

 

ALLIK KONUSUNDA OTORİTE: NARS ALLIKLAR
 

HANGİ TENE HANGİ RENK ALLIK YAKIŞIR?

 

Bronz allıkları da hem allık, hem pudra hem de kontür ürünü olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca allık ile biraz hile yapıp, yüz hatlarınızı şekillendirebilirsiniz de! Kontür gibi!

 

Nars’ın ikonik tekli allıkları ve çift kullanıma sahip Dual Intensity ikili allıkları ve Shiseido Luminizing Satin Face Color allıkları, hem allık hem kontür yapmaya en elverişli allıklardır. Bu allıkları Nars Yachiyo Kabuki fırça ile mükemmel şekilde uygulayabilirsiniz.

 

ALLIK SÜRERKEN TERCİH EDİLECEK EN İYİ FIRÇALAR HANGİLERİ?
 

ALLIKLA İLGİLİ BİLMENİZ GEREKEN 10 ŞEY

 

Allık ile kontür uygulaması nasıl yapılır?

 

Allık ile bir taşla 2 kuş vurmak diye buna denir! Hem yüzünüzü renklendirip hem de onu daha ince göstermek ister misiniz? O zaman yüz tipinizi bilmeli ve ona göre uygulama yapmalısınız. Eh bu konuda tüyolar bizden o zaman!

 

Oval: En ideal yüz şeklidir. Bu yüz şekline allığı her türlü uygulayabilirsiniz. Gülümseyin ve allık fırçanızı önce yanaklarınızın en yüksek noktasına sürün. Daha sonra şakaklarınıza, kulaklarınıza ve yanağınıza doğru yayın.
 

Yuvarlak: Geniş yüzünüz varsa allığı elmacık kemiklerinin üzerine ve altına uygulamalısınız. Daha sonra şakaklara doğru rengi yayabilirsiniz. Bu hile yüzü daha ince gösterir.
 

Köşeli: Bu yüz tipinde allığı çok yukardan başlatmamak gerekiyor. Allığınızı yanağınızın üzerinden dar açıyla şakaklara doğru geçirin.
 

Üçgen: Allığı yüzü yatay olarak kesecek şekilde uygulamalısınız. Hafifçe çenenizin üzerine de uygularsanız, yüz hatlarınızın daha orantılı görünmesini sağlayabilirsiniz.
 

ERKAN ULUÇ: DUAL INTENSITY ALLIKLAR HAYAT KURTARIYOR!
 

AMERİKA’NIN 1 NUMARASI DUAL INTENSITY ALLIKLAR: HANGİ RENGİ HANGİ TENE GİDER? NASIL KULLANILIR?
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ