Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: METALİK GÖZ MAKYAJI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Makyaj Çantası

TREND ALARMI: METALİK GÖZ MAKYAJI

  • Temmuz 12, 2020

Metalik göz makyajı, yeni sezon makyaj trendleri arasında popülerliğini artırmaya devam ediyor. Eskiden sadece gece makyajında kullanılan metalik farlar, yavaş yavaş gündüz kullanımına da girdi. Parlaklığın yoğunluğunu ve rengi ayarladığınız sürece, gündüz de kendinizi metalik ışıltıların kollarına rahatlıkla bırakabilirsiniz!

Metalik göz makyajında makyaj artistlerinin en sevdiği farların başında Make Up For Ever'in Metal Powder'ı geliyor. Gold renkli bu toz far, göz makyajında parlak bir zemin oluşturarak gözlere derinlik katıyor. İsterseniz tek başına, isterseniz başka renklerle karıştırarak kullanılabilmesi de en güzeli!

 

Metal Powder tamamen mineral bir toz far. Bu yumuşak ve ipeksi farın son derece parlak 4 renk tonu bulunuyor:
Sunflower Gold (Altın rengi),
Maize Gold (Bakırımsı altın rengi),
Honey Gold (Bronz altın rengi),
Olive Gold (Yeşilimsi altın rengi).


Hepsi birbirinden güzel , hepsi birbirinden trend...
 

 

Metal Powder ile metalik göz makyajı nasıl yapılır?

 

Make Up For Ever Metal Powder istenilen görünüme göre ıslak veya kuru kullanılabilir. Metalik bir görünüm elde etmek için kuru veya sıvı; ıslak metal gibi yoğun bir görünüm elde etmek için ıslak uygulanabilir.

Parmak uçlarıyla veya bir fırça yardımıyla uygulayabilirsiniz. Make Up For Ever Blending Brush #42, bu farı uygulayıp yaymak için idealdir. Göz kapağınıza bu farın 2 tonunu gölge yaratacak şekilde uygulayabilirsiniz. Makyajınızı Make Up For Ever'in kirpiklere hacim ve uzunluk veren maskarası Smoky Stretch ile bitirin.


Toz farlardan genelde korkulur ama korkmayın! Bir kere uyguladıktan sonra çok kolay gelecek. Üstelik farın verdiği etkiye bayılıp, vazgeçemeyeceksiniz!
 

Metal Powder, metalik bir görünüm elde etmek için fondötene, parlatıcılara, vücut kremine ya da saç jölesine eklenebilir. En iyisi, Metal Powder’ı daha kolay alabilmek için sentetik kıllı bir fırça kullanın.


 
Vücudunuzda ya da yüzünüzde heykele benzer bir efekt ya da erimiş altın efekti yaratmak için Metal Powder’ı yüz veya vücut yağıyla karıştırıp da uygulayabilirsiniz. 
 

Suya dayanıklı bir eyeliner etkisi yaratmak için ise, fırçayı Make Up For Ever Aqua Seal (Suya Dayanıklı Hale Getiren Likit) ürününü kullanarak nemlendirin ve uygulama yapın.

Profesyonel makyaj sanatçısı Burcu Gözde, metalik göz makyajının nasıl yapılacağını anlatıyor.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ