Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: STİLETTO TIRNAKLAR!
PAYLAŞ

Oje Modelleri

TREND ALARMI: STİLETTO TIRNAKLAR!

  • Temmuz 07, 2020

Küt tırnakların ‘dozunda’ ve şık görüntüsünden sonra sivri uçlu tırnakların ‘vamp’ havası başta biraz korkutucu gelse de, alıştık! Hatta sevdik bile! Elbett bunda ünlü isimlerin payı yok değil. Onlarda gördüğümüz kadarıyla pek de fena görünmüyor hani...

Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry, Fergie, Lana Del Rey gibi ünlü yıldızlar uzun zamandır bu sivri tırnakları ile arz-ı endam ediyorlar.

Sezonun bu önemli trendlerinden birinden uzak kalmamak için tırnaklarımızın şeklini değiştirmeye değer mi, bilemiyoruz. Ama değişiklik görüntümüze hareket katabilir, neden olmasın öyle değil mi?

 

Sivri tırnak kullanmaya karar verdiğiniz şunu göz önüne almalısınız ki; tırnaklarınıza çok iyi bakmalısınız! Yoksa kırılıp kötü bir görüntüye sebep verebilirler. Elllerinizi cam fanus içinde korumaya alamayacağınıza göre, yapmanız gereken şey basit: Tırnaklarınızı güçlendirip beslemek.Dayanıklı olmalarını sağlamak. Hem bu şekilde sağlıkla uzarlar, hem de çabuk kırılmazlar.

 

Ellerinize ve tırnaklarınıza iyi bakın!

 

Ellerinizi H2O'nun Hand And Cuticle Scrub'ı ile ovalayın. Bu, tırnak etlerinizi de temizleyip ellerinizi yumuşacık ve pürüzsüz yapacaktır. Sonra H2O'nun Hand And Nail Cream'i kullanın. Bu krem, ipek proteinleri ve E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Elleri ve tırnakları besler, güçlendirir. Peeling'i haftada bir, kremi her gün kullanabilirsiniz. 

Bu modelin dezavantajı, sürekli belirttiğimiz gibi, üçgen uzadığı için tırnakların çabuk kırılabilmesi. O yüzden tırnaklarınızı törpüleyin ve oje ile istediğiniz boya gelene kadar tırnakların sertliğini koruyun. 


Sivri tırnaklara hangi renkler yakışır?

 

Kırmızı ve fosforlu renklerden uzak durduğunuz sürece gayet rahat kullanabilirsiniz. Bu tür dikkat çeken renkleri tırnak uçlarında kullanabilirsiniz. Örneğin, Lana Del Rey, kırmızıyı sadece tırnaklarının ucuna sürüyor.

Koyu renkler, metalik ojeler ve nail art denilen desenler sivri tırnaklara çok yakışıyor. Lady Gaga gibi pastel tonları da günlük hatta sivri tırnaklarla rahat kullanırsınız. Oje sayfamızda renk renk çeşit çeşit oje arasından kendinize en yakışanı bulacağınıza eminiz: TIKLAYIN!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ