Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAĞMURLU & RÜZGARLI GÜNLER İÇİN GÜZELLİK TÜYOLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
MICROLINER INK EYELINER
SHISEIDO
24 Saat Dayanıklı Mikro İnce Uçlu Göz Kalemi
1.450,00 TL
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING FOUNDATION SPF30
SHISEIDO
Uzun Süre Dayanıklı, Taze ve Doğal Bitişli Fondöten
2.650,00 TL
THE GENUINE LAPLAND LIP BALM
POLAAR
Nemlendirici ve Besleyici Dudak Balmı
490,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML - REFILL
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre - REFİL & POMPASIZ
6.250,00 TL 5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
6.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 30ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
3.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 15ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
2.250,00 TL

Cilt Bakım

YAĞMURLU & RÜZGARLI GÜNLER İÇİN GÜZELLİK TÜYOLARI

  • Şubat 02, 2022

Kapalı, yağmurlu ve rüzgarlı günlerde hepimiz evimizde vakit geçirmenin, uzandığımız yerden elimizde kahvemizle televizyon izlemenin veya kitap okumanın hayalini kurarız. Fakat çoğu zaman işler hayal ettiğimiz gibi olmaz. 

Böyle havalarda işe gitmek için bile olsa dışarıda geçen zaman tam bir kabusa dönüşebilir. Oysa ki nasıl da özenerek hazırlanıp çıkmıştık evden öyle değil mi? Yaptığımız saçlarımız, makyajımız derbeder olmuş rüzgarın etkisiyle cildimiz solmuş, hele bir de ıslandıysak gün içerisinde modumuz oldukça düşmüş demektir ve toparlanmamız da epey zor olacaktır.

İşte özellikle de böyle günler de bu tarz durumlar ile karşı karşıya kalmamak için sizlere birkaç güzellik tüyosu vermek isteriz. Bu tüyolar ile artık yağmur, çamur ve rüzgar güzelliğinize engel olamayacak.

•    Öncelikle havanın böyle olduğu günlerde cildinizi daha iyi nemlendirdiğinizden emin olun. Böylelikle rüzgarla birlikte cildinizin daha fazla nem kaybetmesini ve hassaslaşmasını da önlemiş olursunuz. Tabi ki dudakları da unutmayın böyle havalarda dudakları nemlendirmeyi es geçmeyin.

•    Makyaj konusuna gelecek olursak da cildinize uyguladığınız ten ürünlerinizin uzun süre kalıcılık özelliğine sahip olmasına hatta suya dayanıklı olmasına özen gösterin. Göz makyajınızı daha doğal bir görünümde yapmaya ve suya dayanıklı kalem, eyeliner uygulamaya özen gösterin böylelikle yağmurdan dolayı makyajınızın akmasını ve dağılmasını da önlemiş olursunuz. 

Size bu konuda ürün tavsiyelerinde bulunurken cilt bakımından başlayalım. 

Hava koşullarının cilt üzerinde yarattığı olumsuz etkilere karşı cildin hasar görmemesi için Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate serumu bakım rutininizden eksik etmeyin. Bu serum sayesinde cildiniz daha güçlü ve dirençli olacaktır. Cildi nemlendirir ve stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı korur.

Tabii ki en önemli adımlardan bir diğeri de nemlendirme dedik. Cilt yapınıza ve cilt endişelerinize uygun nemlendirici bakım kreminizi seçerek sert hava koşullarına karşı cildinizi koruma altına alabilirsiniz Shiseido tüm nemlendiriciler  & Dudaklar için Polaar The Genuine Lapland Lip Balm

Makyajınızda ise hem suya dayanıklı, hem de gün boyu akma ve dağılma yapmayacak rahatlıkla ve güvenle uygulayabileceğiniz ürün önerilerimiz de ilk olarak ten ürününden bahsedelim.

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation: Uzun süre dayanıklı ve özel kendi kendini yenileme teknolojisine sahip bir Fondötendir. Bu teknoloji sayesinde her an yeni sürülmüş gibi taze bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda cilt ile senkronize olur ve SPF30 ile cildi güneş ışınlarına karşı korur.

Göz makyajınızda da suya dayanıklı, 24 saate kadar kalıcı olan ve akma, dağılma yapmayan Shiseido Microliner Ink kalemi tercih edebilirsiniz. Zengin pigmentli ve mat 9 renk seçeneği vardır. Kolay uygulanabilen bu kalemi eyeliner olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ