Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZ GÜNLERİNİ KURTARACAK SÜPER BİR ALLIK PALETİ: NARS EXPOSED
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Allık

YAZ GÜNLERİNİ KURTARACAK SÜPER BİR ALLIK PALETİ: NARS EXPOSED

  • Temmuz 07, 2020


Yaz günlerinizi en pratik şekilde kurtaracak süper bir makyaj paletini anlatacağız şimdi. Nars Exposed Allık Paleti. Allık paleti diyoruz ama çok yönlü bir palet bu. Allık, aydınlatıcı ve kontür için de kullanabilir hatta far paleti bile yapabilirsiniz. 
 

Teninizi renklendirmek için tek palet yeter de artar bile! Seyahatlerde, tatilde çok işinize yarayacak; atın çantaya, her an ve her yerde kullanın. Çok işlevli ve pratik diye boşuna demiyoruz. 
 

Elinizdeki allık paletiyle bakışıyor ve onunla tam olarak ne yapacağınızı bilemiyorsanız, size biraz kullanım tüyoları verelim o zaman. Ne dersiniz?

 

“Yoğun çarpıcılıkla matlar ve baştan çıkarıcı ışıltılılar ile kontür ve gölgelendirme yapabilir, cildinizi parlatabilirsiniz. Renkler o kadar net ve uyumlu ki, fotoğrafta filtre kullanmaya ihtiyacınız olmayacak bile!” - Erkan Uluç



 

Canlı, taptaze bir görünüm
 

Sağlıklı ve canlı renkli yanaklar için, canlı renklerden birini yanağın elma kısmından elmacık kemiklerinden şakaklara doğru, saç diplerine kadar hafifçe yayın. Daha doğal bir rengi burun kemiğinin üstünden saç diplerine doğru yayarak canlı rengin keskinliğini kırın. Başka bir renk ile hafifçe göz kapaklarını süpürün, belirsiz bir renk katın.

Cildinize aydınlık ve parlak bir görünüm katmak için ışıltılı renklerden biri ile highlight yapın ve kaş kemiğini de aydınlatın. Bunun için ışıltılı 2 farklı renk de kullanabilirsiniz. 

 

Çok boyutlu parlaklık 

 

Tüm yüzde sıcak ve parlak bir efekt için pembe renklerden birini yanaklardan saç hattına kadar yayın. Göze boyut vermek için göz kapağına da rengi uygulayın. Mat rengi nazikçe elmacık kemiklerinin üstüne bastırarak rengi yumuşatın. Highlight için ışıltılı açık rengi kullanın.

 

Bu görünümü yoğun smoky eye ve doğal bir ruj ile tamamlayabilirsiniz.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ