Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZ MAKYAJININ OLMAZSA OLMAZLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Makyaj Çantası

YAZ MAKYAJININ OLMAZSA OLMAZLARI

  • Temmuz 14, 2020

Yazın makyaj yapmak sıcaklar yüzünden zordur çünkü makyajın terden ve nemden akma, dağılma riski çoktur. Bu yüzden makyaj malzemelerimizi de giysilerimizde olduğu gibi yazlık-kışlık olarak ayıklayıp, hem cildimizi hem çantamızı hafifletiyoruz! Yaz makyajı hem kolay olmalıdır, hem de hafifliğiyle cildimizi ve bizi rahatlatmalıdır. 

 

Makyaj çantamızın olmazsa olmazları neler oluyor o zaman? Yaz makyajında vazgeçilmezlerimiz neler?


 

1. BB veya renkli nemlendirici

 

Yazın fondötenlerimizi bir tık geriye atıp, makyaj masamızın ön sırasına BB krem ve renkli nemlendiricileri alıyoruz. İnce yapılı, nemlendici özellikli ve güneş korumalı olduklarından bu ürünler günlük hayatta gayet yeterli oluyor. Makyajsızken de makyajlıymışız gibi bakımlı ve hoş görünebiliyoruz. Fondötenlerimizi ise gece veya özel bir davette kullanmayı tercih ediyoruz. 

 

Burcu Esmersoy’un gözdesi Shiseido Perfect BB Cream (‘Burcu Esmersoy’un Favorisi BB Kremi İnceledik’ yazımıza gitmek için tıklayın) ve Jessica Alba’nın cildi onaran, ona bakım yapan vazgeçilmez renkli nemlendiricisi Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer bizim de gözbebeğimiz oluyor böylece... Neden? Çünkü Shiseido BB krem, kadife gibi bir ten ve taze bir görüntü yaratmak için en ideal ürün. Tek tüpte birçok marifet barındıran krem, tatilde, seyahatte, kısıtlı vakitte, hastayken, yorgunken bir dokunuşla yüzünüze renk getiriyor. SPF35 ile UV ışınlarının zararlarına karşı etkili koruma sağlıyor. Gözenekleri gizleyip cilt pürüzlerinin görünümünü en aza indirirken, cilde sağlıklı bir ışıltı veriyor. 


Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer renkli nemlendirici de 4 hafta içinde ciltteki lekelerin görünümünü azaltırken cildi zararlı güneş ışınlarından koruyor. Güneş koruma faktörü yani SPF’si 30.

Fondöten ne zaman gerekli?
 

Eğer renkli nemlendirici ve BB ile yeterince kapanmayan kusurlarınızı daha fazla saklamak istiyorsanız, o zaman suya dayanıklı bir fondöten olan Make Up For Ever Face & Body Foundation veya neme/ sıcağa dayanıklı Nars All Day Luminous Weightless Foundation kulanmanızı öneririz. Bu fondötenler hem kapatıcı hem de cildinizde ağırlık yapmadan suya, tere ve neme dayanıklı özelliktedirler. 


 

2. Kapatıcı

 

Kapatıcı, yaz-kış vazgeçemediğimiz, onsuz yapamadığımız bir ürün. İstisnasız bittikçe yenilediğimiz kapatıcımız ise Nars Radiant Creamy Concealer. Bu kremsi kapatıcı hem göz çevresindeki koyu halkaları kusursuz şekilde gizliyor, hem de açık rengi aydınlatıcı olarak kullanılabiliyor. Üstelik neme ve tere oldukça dayanıklı olduğu için Radiant Creamy Concealer, New York ve Londra Moda Haftalarında makyözlerin en önemli silahı olarak biliniyor. 


3. Maskara

 

Gözlerinize hiçbir şey sürmeseniz bile maskara mutlaka kullanmalısınız. Maskara ile bir anda tüm ifadenizi değiştirir ve güçlendirirsiniz. Yazın suya dayanıklı maskaraları tercih edin ki, sıcaktan akma ve dağılma riski olmasın. Böylece gün içinde endişe içinde sürekli aynaya bakma hissi duymazsınız. Make Up For Ever Aqua Smoky Lash suya dayanıklı maskara kirpiklerinize olağanüstü hacim verir ve kalıcılığını gün boyu korur.

 

4. Ruj

 

Ruj elbette demirbaş... Yazın suya dayanıklı bir ruj kullanmak, dudağınızı sürekli tazelemekten sizi kurtarır. O yüzden Make Up For Ever’in Aqua Rouge’unu kullamanızı öneririz. Bu ruj çift taraflı yapısıyla mat veya parlak 2 taraflı kullanım olanağı verir. Suya dayanıklı olduğundan gün içinde asla bozulmaz ve dağılmaz. Yaz için favori rengimiz 18 Coral!

 

5. Bronzlaştırıcı

 

Bronzlaştırıcılar artık 4 mevsim kullanılıyor ama yazın bu ürünlerin hayatımızdaki yeri tartışılmaz. Bronzlaştırıcıyı allık, pudra ve kontür yapmak için kullanabilirsiniz. Bu konuda uzmanların en önemli tavsiyesi; bronzlaştırıcıyı güneşin doğal olarak değdiği yerlere sürüp en doğal görünümü yakalamak. Alın, burun kemiği, yanakların üstü ve çene gibi. 
 

Make Up For Ever Pro Bronze Fusion, bronzlaştırıcılar içinde en yenisi. Üstelik müthiş bir özelliği var ki, eşsiz: Suya dayanıklı. Evet, doğru okudunuz. Bu jel pudra, suya ve tere dayanıklı. 6 çeşit bronz rengiyle de alternatifli. 

 

Make Up For Ever Pro Bronze Fusion bronz pudradan en iyi performansı elde etmek için bu ürünü, Pro Bronz Kabuki Fusion fırça ile uygulayın. Bu ürüne özel olarak üretilen fırçası ile profesyonel makyaj artistleri kadar düzgün allık ve kontür uygulaması yapabilirsiniz. 


 

6. Aydınlatıcı

 

Aydınlatıcılar son dönemdeki yükselen trendimiz. Makyajın olmazsa olmazı. Islak ve parlak görünümlü makyajın kahramanları. Tek başlarına veya fondöten, BB ve renkli nemlendirici üzerine uygulanabilirler. Elmacık kemiklerinin, şakakların, burun kemiğinin üzerine hafifçe sürmek yeterli. Nars Illuminator Orgasm, Super Orgasm, Hot Sand ve Copacabana dünyanın en çok satan likit aydınlatıcıları olarak bizim de favorilerimiz. Hot Sand ve Copacabana’yı cildinize parlaklık vermek için, Orgasm ve Super Orgasm’ı ise yüzünüze renk vermek için kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ