Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YENİ NARS BRONZING KOLEKSİYONUNDAKİ 3 KİLİT ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Makyaj

YENİ NARS BRONZING KOLEKSİYONUNDAKİ 3 KİLİT ÜRÜN

  • Temmuz 12, 2021

Nars Bronz koleksiyonu yine harikalar yaratıyor ve birbirinden muhteşem ürünler ile bronz bir çekicilik sunuyor.

Koleksiyonun en dikkat çekici 3 harika ürünün ilki bronz makyajın vazgeçilmez bir ürünü bronzerı ve aydınlatıcıyı bir arada barındıran Summer Solstice Cheek Duo yer alıyor. 

Summer Solstice Cheek Duo

Koleksiyona özel yepyeni iki tonu barındıran bu harika palet aynı zamanda markanın imzası olan olağanüstü doğal bir kokuya sahip Monoi de Tahiti yağının esans kokusunu ürünü cildinize uygularken duyabiliyorsunuz. 

Bu özel koku sayesinde ürünü yüzünüze her sürüşünüzde sizi bambaşka diyarlara götüreceğine eminiz. Altın ışıltılı bronz kahve tonu ile isterseniz tüm cildinize anında bir sıcaklık verin dilerseniz sadece yüzünüzü boyutlandırmak için elmacık kemiklerinize uygulayın.

Altın sarı aydınlatıcı çok açık olmadığı için kahve bronzer ile mükemmel bir uyum sağlayarak, yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz noktalara özellikle elmacık kemiği üzerine, burun üstüne , çenenize ve hafif dudak üzerine uygulayarak daha çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Summer Solstice Eyeshadow Palette

Koleksiyonun bir diğer harika ürünü ise Summer Solstice far paleti. Birinden harika sıcak far tonlarına sahip bu palet ile çok farklı ve sınırsız göz makyajı yapabilirsiniz. Bronz ve altın ışıltılı tonları barındıran bu palet bronz makyajınıza anında sıcak bir ifade katacaktır. Zengin pigment yapısı sayesinde tek bir sürüşte renkleri net bir şekilde görebilirsiniz ve zahmetsiz kolay bir uygulama sağlar. 

Göz makyajı yaparken hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiş olabilirsiniz.

Laguna Cream Bronzer

Yenilikçi bir formül ile Nars’ın ikonik en çok satan bronz tonlarından Laguna’yı artık krem kompakt yapıda göreceğimizi söylesek ne dersiniz? 

İnanılmaz kremsi dokusu sayesinde bu ürüne özel üretilmiş küt ve sıkı bronzer fırçası ile ürünü nazikçe cildinize hafif darbelerle uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda muhteşem dokusu sayesinde cildinizdeki gözenekleri ve ince çizgilerin görünümünü de minimuma indererek kusursuz bronz tene sahip olacaksınız. Böylelikle ikinci cilt dediğimiz bir etki yaratarak muhteşem bir görünüm elde edeceksiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ