Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
30’LU YAŞLAR İÇİN ANTI AGING REHBERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BIO- PERFORMANCE INFILL SERUM & FULL EXPANSION SERUM
SHISEIDO
Cilde Dolgu Etkisi Veren Gece & Gündüz Serumu (2x30ML)
11.250,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
5.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 30ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
3.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
6.250,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Serum
5.350,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY CREAM SPF25
SHISEIDO
Kırışıklık Önleyici Yoğun Gündüz Kremi SPF25
4.750,00 TL

Kırışıklıklar

30’LU YAŞLAR İÇİN ANTI AGING REHBERİ

  • Haziran 29, 2020

30’lu yaşlardan itibaren, cilt hücrelerindeki şekil kaybı, mevcut olan nemsizliğin artmasına, nemsizlikten dolayı ince çizgilerin belirginleşmesine neden olur. Bu yüzden cilt yüzeyi artık çok pürüzsüz değildir. Ciltte yavaş yavaş esneklik kaybına bağlı sarkma ve gözeneklerde yavaş yavaş bir genişleme görülür. Belki siz bunu direkt görmezsiniz ama yaşlılık emareleri başlamıştır bile... Peki, neler yapabilirsiniz? Yaşlılık belirtileriyle nasıl savaşırsınız?
 

20’li yaşlarda başladığınız temel bakıma devam edin.(‘20’Lİ YAŞLARDA ANTIAGING REHBERİ’ ADLI YAZIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!) Ciltte görülmeye başlayan problemlere (sarkma, ince çizgiler, donukluk, matlık gibi) yönelik serumlar, haftalık maskeler ile cildi mutlaka destekleyin. Kozmetiklerle zamanı durdurmak mümkün olmasa da, zamanın cildimiz üzerindeki etkilerini yavaşlatmak mümkün, unutmayın!
 

Medikal estetikten esinlenilmiş özel seri: Bio Performance

 

30’lu yaşlarda Shiseido’nun Bio Performance serisi çok etkilidir. Bu serinin özelliği, tempolu hayata uygun, az ürünle çok etki bekleyen, medikal estetikten esinlenilmiş bir seri olmasıdır. 

 

 

Sabah/Akşam: Serum

 

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum, kırışıklıklar, sarkma ve ciltteki cansız görünüme karşı çözümler sunan, zamanla mücadele eden müthiş bir serumdur. Anında cilt daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm alır ve her gün düzenli kullanımla etkisi daha da artar. Yalnızca bir haftada ciltteki sıkılık gözle görülür biçimde artar. Üç haftada derin kırışıklıkların görünümü farkedilir biçimde azalır. Gençlik görünümünün daha uzun süreli olmasının sırrı, kolajen, elastin ve hyalüronik asitin ciltte ideal seviyede varolmasıdır. Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum işte bu üç unsurun üzerine odaklanır, sırrı bu!
 

Shiseido Bop Glow Revival Serum, tamamen parlak bir cilt yaratmaya odaklanarak ,cildi kusursuzlaştıran çok fonksiyonlu bir serumdur. Homojen bir cilt tonu, sıkı ve yaşlanma belirtileriyle mücadele eden bir cilt yaratmak için Shiseido’nun orijinal içeriği 'Multi-Capisolve 1124™*' ile formüle edilmiştir. Cilt tonunu etkin bir şekilde eşitler, kızarıklık, kırışıklık ve gözenek görünümünü minimize eder. Shiseido Bop Glow Revival Serum, 'TXG Complex' ve Vitamin C Kompleksi ile renk dengesizliğini ve koyu lekeleri azaltır. 
 

Sabah/Akşam: Göz çevresi kremi

 

Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream, zamana karşı savaşan bir göz kremi. Kremi düzenli kullandığınızda gözlerin etrafında oluşan yorgun görüntü eski haline döner. Göz çevresini onarır, kırışıklıkları gözle görünür şekilde azaltır ve göz altı morluklarını giderir. Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream, sıkı göz kontürü elde etmek için anahtar madde olan hyalüronik asit üretimini arttırmak adına Bio-Defining Complex ile formüle edilmiştir.


 

Her akşam: Gece kremi

 

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Night Cream, daha belirgin hale gelmeden çizgiler ve kırışıklıklara yoğun şekilde odaklanan, yaşlanma karşıtı gece nemlendiricisidir. Kırışıklarda gözle görülür azalma sağlar ve cildi sabaha kadar güzelleştirirken cildin yumuşak ve pürüzsüz olmasına yardımcı olur. Yaşlanma karşıtı gece bakım kremi, normal ve kuru cilt tiplerine uygundur. 

 

 

Haftada 1: Peeling

 

Shiseido Bio-Performance Super Exfoliating Discs, anında etki eden, pürüzsüz ipeksi bir cilt yaratan, aydınlık ve mükemmel bir parlaklık sağlayan, cildi yenileyen pratik disklerdir. Cilt yüzeyini anında nazikçe ve etkili bicimde arındıran bu diskler, %100 doğal ipekten elden edilmiştir. Cildi tahriş etmeden ve yıpratmadan yenileme sağlarlar. İçeriğinde maya, ve pirinç kepeği bulunur. Bu özel içerik, cildi yumuşatır ve doğal şekilde ölü hücrelerin pul pul dökülmesini teşvik eder. Kullanmaya başlar başlamaz belirgin sonuçlar alırsınız. Disklerin dokumalı yüzü etkili bir soyma sağlar, cildi arındırır. Yumuşak yüzü ipeksi aydınlıkta bir cilt yaratmak için cildi aydınlatır, sağlık dolu ışıltı sağlar. 

 

Ambalajın içinde 8 adet disk bulunur, her disk tek kullanım içindir. Bir uygulamadan sonra cildiniz canlanır ve tazelenir. Cildinizdeki ışıltı, temizlik ve canlılık farkını hemen farkedersiniz. Haftada bir uygulama yeterlidir. 2 ayda da mucizevi değişimi cildinizde görürsünüz! Bu ürünü kullanırken başka bir peeling ürünü kullanmanıza gerek yoktur.

 

CİLDİNİZİ 2 AYDA YENİLEYİN! BUNU NASIL YAPACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

 


Her gün: Güneşten koruyucu krem

 

Güneş koruma faktörlü günlük nemlendirici kullanın. Bu kremi sürmeden sokağa çıkmayın. Kremi yüze sürerken boyun ve dekolte bölgenizi de unutmayın. Makyaj altına da kullanabilirsiniz. 
 

Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF30, şehir hayatında cildi yaşlandıran faktörlerin başında gelen UV ışınları, kuruluk ve oksidasyon etkilerine karşı cildi etkin bir şekilde korur. Tüm bu zararlı etkenlerden cildi korurken nemlendiren, tüy gibi hafif günlük güneş kremidir. 365 gün kullanılabilir. Harika bir fondöten bitişi için makyaj bazı olarak da kullanılabilir. 
 



Haftada 1: Aydınlatıcı nem maskesi

 

Nars Aqua Gel Luminous Mask, cilde yüksek nem sağlayan ve cildi tedavi eden maskedir. İçeriğindeki güçlü doğal bitkiler, kolajen üretimini artırır ve son derece yumuşak ve genç görünen bir cilt ortaya çıkarır. Maske, cildin ışığını ortaya çıkarmak için özel Light Reflecting Complex™ teknolojisi (ışık yansıtıcı) içerir. 
 

Bakım ürünlerinin etkisini arttırmak için ULTIMUNE

 

Ultimune yüz ve Ultimune göz ürününü kullandığınız bakımlardan önce sürebilirsiniz. Çünkü bu 2 ürün yaş, çevresel faktörler ve zihinsel stres ile azalan cilt bağışıklığını arttırır. Böylece kullandığınız ürünlerden cildiniz 2 kat daha fazla yararlanır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ