Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BARBIE BLUSH TRENDİ NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
LIQUID BLUSH
NARS
Likit Allık
1.720,00 TL
INNERGLOW CHEEKPOWDER
SHISEIDO
Aydınlatıcı Allık
2.050,00 TL
INNERGLOW CHEEKPOWDER
SHISEIDO
Aydınlatıcı Allık
2.050,00 TL
INNERGLOW CHEEKPOWDER
SHISEIDO
Aydınlatıcı Allık
2.050,00 TL

Ten Makyajı

BARBIE BLUSH TRENDİ NEDİR?

  • Temmuz 13, 2023

Barbie filmiyle birlikte yükselişe geçen pembe rengi, kendini en çok da makyajda gösteriyor. İşte bunun ardından doğan bir başka trend karşımızda. 

Barbie etkisi sayesinde bir kez daha Barbiecore estetiği yükselişte. Hele de yaz aylarıyla arasındaki uyum, bu rengin çok daha popüler olmasını sağlıyor. Gözlükler, ayakkabılar, elbiseler… Moda söz konusu olduğunda durum böyleyken, güzellik dünyası da elbette pembenin trend konumundan nasibini alıyor. 

Dünyanın en popüler bebeği Barbie ile ilgili sarı saçlarıyla birlikte en çok öne çıkan şey de hatırlarsınız ki pembe yanaklarıydı. O kusursuz görünüm, günümüze ise “Barbie blush” trendi olarak yansıyor.

Barbie blush trendi nedir?
Her ne kadar pembe allık hemen hemen her kozmetik markasının koleksiyonlarında mutlaka bir yere sahip olsa da, bu trend sayesinde daha farklı tonlarına da yer vermeye başlayabilirler. Makyaj sanatçısı Kasey Spickard, pembe allıkların Barbie filmi ile birlikte yükselişe geçtiğini söylerken, 80'ler ve 90'ların makyaj görünümlerinin tekrar aramıza dönmesinin de bunda etkisi olduğunu ekliyor. 

Yani tıpkı lip gloss’lar ve kahverengi dudak kalemleri gibi, pembe allıklar da geçmişin makyaj anlayışının bir parçası. Barbie blush trendiyle de zamansız konumunu ön plana çıkarmış oldu!

Barbie blush trendi nasıl elde edilir?
Özünde uygulaması oldukça bir trend Barbie blush… Canlı ve doğal görünümlü pembe tonda bir allığınızın olması yeterli. Elmacık kemiklerinize ve hafifçe de şakaklarınıza uygulamanız sonucunda siz de bu trende uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Krem formunda bir allık uygulayacaksınız önce elinizin arkasında biraz yumuşatıp sonra yanaklarınıza uygulayarak daha doğal bir uygulama sağlayabilirsiniz. Bunun üzerine isterseniz toz formunda başka bir allık uygulayarak daha sabitlenmiş bir allık görünümü elde etmeniz mümkün.

Bu, fondötenin gün boyu kalıcı olmasını sağlamak için pudra kullanmakla hemen hemen aynı mantıkta bir uygulama.


Barbie blush trendine uyumlu allık önerileri
Bazen ne kadar çok allığa sahip olursanız olun, yenilerini koleksiyonunuza dahil etmekten hiçbir zarar gelmez değil mi? İşte bu tatlı trend için bir araya getirdiğimiz önerilerimiz;

NARS Blush: Cildi anında canlandıran, doğal ve taze bir görünüm kazandıran NARS Blush koleksiyonunda yer alan ikonik Orgasm rengiyle birlikte Desire, Torrid ve Bumpy Ride tonlarına da mutlaka bakmalısınız.

NARS Liquid Blush: Toz allık yerine likit tonlarda bir formül tercih ederseniz, Liquid Blush tam size göre. Yüksek pigmenti sayesinde çok az uygulama yapmanız bile şahane bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Orgasm ve Torrid renkleri de Barbie blush trendi için çok uygun.

Shiseido Innerglow Cheekpowder: Hem allık hem de  aydınlatıcı olarak kullanılabilen Innerglow Cheekpowder cilde ince, ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Twilight Hour, Floating Rose ve Aura Pink renklerine göz atabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ