Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YENİ TREND: GOLDEN HOUR MAKEUP
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL

Makyaj

YENİ TREND: GOLDEN HOUR MAKEUP

  • Temmuz 27, 2023

TikTok’un güncel makyaj trendi “Golden Hour” fondöten kullanmadan parlak bir cilt oluşturmayı merkezin alırken, göz ve dudaklarda da ışıltılı dokunuşlara odaklanıyor.

Gün batımı ve gün doğumunun verdiği muhteşem enerjiyi sevmeyen yoktur. Özellikle fotoğraf çekmek için günün en favori saatleridir çünkü yüzümüzü son derece güzel gösterecek renklere ve ışığa sahiptir. O halde bu görüntüyü günün her saati yakalayabileceğinizi söylesek? Nasıl mı diye soracak olursanız, cevabı TikTok’un yeni yıldızlarından “Golden Hour Makeup” trendinde saklı.

Golden Hour Makeup nedir ve nasıl yapılır?
Güzelce aydınlatılmış, güneşin hafif turuncu doğal ışığıyla ısınmış cilt görünümünü makyajla da elde edebileceğiniz kanıtlıyor bu trend. Çoğunlukla cilde odaklanan golden hour makeup, sağlıklı bir ışıltı yaratmak için sıcak tonlu ürünlerin kullanılmasını içeriyor. Yani ciltte kusursuz bir kapatıcılık olması gerekmiyor. Aydınlık ve canlı görünmesi yeterli. 

Ağır ve adeta kalıp gibi duran kontür uygulaması yerine krem formdaki bronzer’lar bu trendin olmazsa olmazı. Ayrıca highlighter da işin en büyük sırrı diyebiliriz. Çünkü cilde ışıltı verecek en önemli ürün bu. 

Amaç gün doğumu veya gün batımının sıcak ışığını taklit etmek olduğundan, yalnızca sıcak tonlu makyaj ürünlerinin kullanılması gerekiyor. Şeftali, altın ve bronz tonları golden hour makeup için çok uygun. 

Bu trend aynı zamanda oldukça basit çünkü sadece birkaç ürünle elde edebilmeniz mümkün. Golden hour makeup trendini denemek için sabırsızlanıyorsanız ve birkaç ürün tavsiyesine ihtiyacınız varsa, favorilerimizi sizin için derledik;

NARS Radiance Primer SPF35
Cildinizi tek başına ışıl ışıl yapmaya yeten bu ürün, golden hour makyajında gerekli olan o canlı ve doğal parlaklığı çok güzel sağlar. Üstelik bu trend için fondöten kullanmanıza gerek olmadığından Radiance Primer uyguladıktan sonra sadece kapatıcıyla da ten makyajınıza devam edebilirsiniz. 

NARS Radiant Creamy Concealer
Hem göz altlarını ve ciltteki kusurları kapatmak hem de daha aydınlık bir görüntü yaratmak için muazzam bir seçenek. Cildi nemli ve sağlıklı gösteriyor. Ayrıca radyant bitişli olduğundan yorgunluk belirtilerini de azaltıyor.

NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30
Ben cildimi eşitlemeden duramam, bunun için mutlaka bir ürün kullanmalıyım derseniz, BB kremler bu noktada devreye giriyor. NARS’ın bu ikonik ürünü ise nemlendirme sağlarken cilde sağlıklı bir parlaklık veriyor. Radiance Primer’ın ardından Pure Radiant Tinted Moisturizer kullanırsanız, cildinizdeki parlaklığa inanamayacaksınız. 

NARS Laguna Bronzing Cream
Güneşten hafif yanmış ve biraz da boyutlandırılmış bir görünüm için NARS Laguna Bronzing Cream öneriyoruz. Krem formu sayesinde çok daha doğal sonuç veriyor ve tene uzun süreli bir sıcaklık sağlıyor. 

NARS Orgasm Four Play Blush Quad
Highlighter ve allık olarak kullanabileceğiniz 4 müthiş tona sahip bu paletle tam da golden hour makeup uyumlu bir ten elde edebilirsiniz. Mercan, pembe ve altın tonları da trendle oldukça uyumlu. Üstelik göz farı olarak bu paleti kullanabilir ve bir rimelle göz makyajını tamamlayabilirsiniz.

NARS Afterglow Lip Shine
Golden hour makeup trendinde dudaklarda göz alıcı bir parlaklık yeterli. Yani mat değil ışıltılı ürünler tercih edilmeli ve altın ışıltılara sahip olmalı. Dudakları ayna gibi parlatan ve daha dolgun hale getiren Afterglow Lip Shine serisindeki A – Lister rengi sanki bunun için yaratılmış.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ