Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİNDE CANLILIK VE PARLAKLIK ARAYAN KADINLARIN KULLANMASI GEREKEN CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Cilt Lekeleri

CİLDİNDE CANLILIK VE PARLAKLIK ARAYAN KADINLARIN KULLANMASI GEREKEN CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

  • Temmuz 03, 2020

Güzelliğin başlangıç noktası, cilttir. Eğer güzel bir cildiniz varsa her zaman 1-0 öndesinizdir çünkü sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt tek başına bile hayranlık uyandırır. Makyajsızken bile dikkat çeker. Ama cildiniz iyi durumda değilse, üzerine ne sürerseniz sürün bu sadece sorunları kapatmanıza yarar. Cilt bakım uzmanlarının ve makyaj artistlerinin söylediği ilk şey, kuru-mat ve donuk cildin sizi yorgun ve yaşlı göstereceğidir. Canlı, parlak ve taze bir cilt ise –kaç yaşında olursanız olun- sizi her zaman olduğunuzdan daha genç gösterir. Dediğimiz gibi, güzellik önce ciltte başlar. 

 

Size önereceğimiz cilt bakım ürünleriyle cildinize sağlıklı bir parlaklık ve canlılık kazandırabilirsiniz. Maskeden kreme, serumdan peeling’e size ışıltılı bir cildin kapılarını açan ürünler şöyle:

 

 

1) Shiseido Glow Revival Serisi

 

Cildin ışıltı kazanmasına odaklanan Shiseido Glow Revival serisi serum, krem ve göz çevresi kreminden oluşuyor. Bu ürünlerin 3’ü de cilde anında aydınlık ve parlaklık kazandıran ürünler... Glow Revival Serum, cilt tonunu etkin bir şekilde düzeltir; kızarıklık, kırışıklık ve gözenek görünümünü en aza indirir. Renk dengesizliğini ve koyu lekeleri azaltır. Tüm bunların sonucunda aynada gördüğünüz aydınlık ve pürüzsüz bir cilt olur. Serumdan sonra kremi sürmelisiniz. Glow Revival Cream, cildi yenileyen ve aydınlatan bir bakım kremidir. Eşit olmayan cilt tonundan başlayarak çoklu cilt problemlerini çözer. En önemli özelliği, cilde müthiş bir ışıltı ve 24 saat boyunca nem verir! 
 

Göz çevresi bakımınızı da asla ihmal etmeyin. Sırada o var şimdi... Glow Revival Eye Treatment Cream, göz çevresinin genel görünümünü düzelten ve çoklu şikayetleri hedef alan 24 saat nemlendirici etkili göz çevresi kremidir. Göz çevresini aydınlatır ve ışıltı verir. Koyu halka görünümünü ve ince çizgileri minimize eder. 

 

Shiseido Glow Revival 3’lüsünü birlikte kullandığınızda kısa sürede cildinizdeki aydınlanmayı farkedersiniz.

 

Nasıl kullanacaksınız?

 

Serumu sabah akşam yüzünüze sürün, üerine nemlendirici kremi uygulayın ve son olarak göz çevresi kreminizi uygulayın.
 

GLOW REVIVAL SERİSİNİ YAKINDAN TANIYIN! TIKLAYIN!

 

 

2) Nars Optimal Brightening Concentrate

 

François Nars’ın dediği gibi: “En iyi cilt, ışığı yansıtan cilttir.” Optimal Brightening Concentrate, markanın cilt bakım serisinin özünü oluşturur. NARS’ın özel Light Reflecting Complex teknolojisiyle doldurulan bu ışıltı arttırıcı serumu, cildi anında aydınlatır ve cilt tonunu canlandırır. Düzenli kullanımda koyu renkli lekeler yavaş yavaş gözden kaybolmaya başlar ve cilt genç, aydınlık görünür.

 

“Bu serumun yapısı o kadar güzel ve ışıklı ki, strobing makyajda likit aydınlatıcıyla beraber karıştırıp uygulayabiliyorum yüze. Bu şekilde yaptığımda inanılmaz satenimsi bir cilt elde ediyorum.” –Kürşat Akcebe

 

Nasıl kullanacaksınız?

 

Bu serumu sabah ve akşam bakım rutininizin ilk adımı olarak kullanabilir, sonra günlük bakım kreminizi üzerine uygulayabilirsiniz. Ya da makyaj altı olarak bu serumu kullanmayı tercih edebilirsiniz. Özellikle aydınlık ve parlak makyaj yapmak istediğinizde...

 

3) Nars Luminous Moisture Cream

 

Nars’ın cildi aydınlatan bu nemlendirici kremi, özellikle parlak ten makyajında da baz olarak kullanılan ürünlerden biri. Cildi nemlendiriyor ve doğal ışıltısını ortaya çıkarıyor. Böylece üzerine uygulanan fondötenin veya renkli nemlendiricinin daha nemli ve parlak görünmesini sağlıyor. Ünlü makyaj artisti Erkan Uluç böyle yaptığını söyledi bize... 

 

Tek başına cilt bakımında kullanıldığında ise 24 saat boyunca yoğun nemlendirme sağlayarak cildi yeniliyor ve zaman içinde doğal olarak azalan parlaklığı cilde geri kazandırıyor. Cilt bakım rutininize katmak için ideal bir krem. Bizim en sevdiklerimizden biri! 

 

Nasıl kullanacaksınız?

 

Sabah ve akşam temiz cildinize kremi uygulayın. İsterseniz makyaj altına da sürebilirsiniz. Çok iyi aydınlık ve nem verici baz görevi görür.

 


4) Shiseido Future Solution LX Superior Radiance Serum

 

Japon incilerinin ışıldayan parıltılarını içeren, tazelik hissi veren ipeksi pürüzsüzlükte bir serumdur. Özellikle 35 ve sonrası için yaştan kaynaklanan cilt donukluklarına çözüm olur. Eşit olmayan cilt tonu ve matlık gibi gözle görülür sorunlara karşı cildin dayanıklılığını arttırır. Parlak, inci gibi ışıltı saçan cilt tonu yaratır, böylece genç ve taze görünüm verir. Cildi gün boyu devam eden nem ile doldurur. 

 

Hollywood yıldızlarından Uma Thurman ve Charlize Theron’un güzellik rutinlerinde bu serumun büyük önem taşıdığını biliyor musunuz?
 

Nasıl kullanacaksınız?

 

Geceleri cildinizi temizledikten sonra uygulayabilirsiniz. Üzerine gece kreminizi sürüp bakıma devam edebilirsiniz.

 

5) Shiseido Benefiance Firming Massage Mask

 

Daha pürüzsüz, esnek ve aydınlık bir cilt için yeniden yapılandırma ve olağanüstü nemlendirme etkisi olan sıkılaştırıcı masaj maskesidir. Bu maske, masaj esnasında eriyen bakım granülleri ile ciltte çok hafif peeling etkisi yaparak cildin yüzeyini pürüzsüzleştirir. Anında aydınlık, yumuşaklık ve yoğun nem verirken düzenli kullanımda cildin sıkılığını, esnekliğini ve gençliğini arttırır. Bu maskeyi kullandığınızda bir daha ondan vazgeçemeyecek kadar çok seveceksiniz.

 

Nasıl kullanacaksınız?

 

Haftada 1 veya 2 kere, cildinizi temizledikten sonra uygulayın. 2-3 dakika masaj yapın ve ardından durulayın. Pırıl pırıl, sıkı ve tertemiz bir cilde kavuştunuz. Şimdi günlük nemlendirici veya serum bakımı ile rutine devam edebilirsiniz.

 

 

6) Shiseido Bio-Performance Super Refining Essence

 

Son teknoloji bir cilt yenileyici ürün. Esans yani öz de denilebilir. İçerisinde cilt arındırıcı mikro peeling yapan maddeler var. Cildin kendi doğal yenilenme sirkülasyonunu hızlandırıyor ve cildiniz sanki deri değiştirmiş gibi ama hiç farkedilmeden kısa sürede yenileniyor. Siz sadece muhteşem bir cilde kavuştuğunuzu gün be gün görüyorsunuz! Birçok sadık Shiseido kullanıcısı bu ürünü gerçek bir kült olarak tanımlıyor. Piyasadaki tüm AHA (meyve asidi) içeren ürünler arasında en etkili ve nazik olanı! 

 

Bio-Regenerine teknolojisi ile desteklenen Super Refining Essence, cildinizi harekete geçiriyor. Güzelliğinizi taçlandıracak olan bu eşsiz ürün, cildin cansız ve kırışık görünümünü azaltırken cildinizi doyasıya neme kavuşturuyor. Neme doyan cilt, kalıcı ışıltısına da ulaşmış oluyor.

 

Nasıl kullanacaksınız?

 

Sabah ve akşam düzenli kullanacağınız kadar hafif ama etkili bir ürün. Cildinizi temizledikten sonra uygulayın. Üzerine ekstra başka bir şey sürmenize gerek yok ama kullanabilirsiniz de.

 

7) Nars Double Refining Exfoaliator

 

Bu çift etkili peeling, meyve asitleri yönünden zengindir. Bu sayede cildin yüzeyini düzeltir. Gözenekleri derinlemesine temizler, pürüzsüzleştirir ve daha az görünür hale getirir. Sonuçta cilde daha pürüzsüz bir his verir ve cilt daha parlak görünür. Cildin gençlik ışıltısını yenilemek ve bir prizma gibi ışığı yansıtmak üzere tasarlanan NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ teknolojisini içerir. NarsSkin serisinin en sevilen ürünlerinden biridir. Eğer peeling yapmayı seviyorsanız bu ürünü bakım ritüeline mutlaka dahil etmelisiniz.
 

Nasıl kullanacaksınız?

 

Haftada 2-3 kere cildinizi derinlemesine arındırmak isterseniz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Devamında bakım rutinine devam edebilirsiniz.

 

 

8) Nars Aqua Gel Luminous Mask

 

Nars’ın ışık yansıtıcı teknolojisiyle tasarlanmış bir başka ürünü ise aydınlık veren maskesi. Bu, cilde yüksek oranda nem sağlayan maskedir. Işığı yansıtan özel bir kompleks içerir. Bitki içerikleriyle zenginleştirilmiştir.
 

Nasıl kullanacaksınız?

 

Haftada 2-3 kere temiz cilde kullanabilirsiniz. Devamında bakım rutinine devam edebilirsiniz.

 

Nars’ın cilt bakım ürünlerinin hepsinde ışık yansıtıcı özellik vardır. Bu, cildi daha parlak ve aydınlık yapar. Çünkü bu ürünler makyaj altı olarak da –özellikle aydınlık ten makyajında- kullanılmaktadır. Markanın yaratıcısı François Nars’ın en sevdiği görünüm olan aydınlık, taze ve sağlıklı cilde size kavuştururlar!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ