Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GENÇLERE ÖZEL CİLT BAKIM DOSYASI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
COMPLETE CLEANSING MICROFOAM
SHISEIDO
Nemlendiren Cilt Temizleyici Köpük
2.350,00 TL
CLARIFYING CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Tüm Ciltler İçin Arındırıcı Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
REFRESHING CLEANSING WATER
SHISEIDO
Alkol ve Yağ İçermeyen Makyaj Temizleme Suyu
1.690,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL
WASO SHIKULIME MEGA HYDRATING MOISTURIZER
SHISEIDO
24 Saat Etkili Yoğun Nemlendirici Krem – Normalden Kuruya Dönük Ciltler
1.950,00 TL

Cilt Lekeleri

GENÇLERE ÖZEL CİLT BAKIM DOSYASI

  • Haziran 29, 2020

Parlak ve pürüzsüz bir görünüm, doğru cilt bakımı ile başlar. Genç ciltler için bakım çok önemlidir. Çünkü genç ciltlerde sivilce gibi problemler sık görülür. Shiseido Pureness serisi genç ciltlerin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayan bulunan eşsiz bir seridir. Genç ciltlerin her problemine göre bir çözüm önerisi sunar. Yani cildinizin yağlı veya kuru olmasının bir önemi yok! Önemli olan, probleme odaklı doğru ürünü kullanabilmek... Pureness serisi yağsız bir seri ve özellikle karma-yağlı ciltlerin parlama, yağlanma sorunlarına karşı önerilerin bir seri olmasının yanı sıra, uzmanlar kuru-normal ciltler için de bu serinin ürünlerini öneriyor. 

 

ÖNEMLİ: Cilt bakımında yapılacak en büyük yanlış, cilt tipinize ve yaşınıza uygun olmayan ürünler kullanmaktır. 20'li yaşlarda 40 yaş için uygun olan bir serumu kullanırsanız, bu cildinize ağır gelecektir ve cildiniz reaksiyon gösterebilir. İleri yaşlardaki biri de genç ciltler için üretilmiş bir üründen hiçbir fayda göremez. Bu yüzden, mutlaka cildinizin tipine ve yaşınıza uygun ürünler seçin. Bu, güzel, genç ve sağlıklı cildin ilk kuralıdır. 

 

 

1. Gençlerin cilt bakımı için önerilen Shiseido Pureness ve Shiseido Ibuki serisinde hangi cilde hangi ürün uygun, kilit ürünleri inceleyelim.
 

Yağlı ciltler

 

Görünümü parlak ve yağlı, gözenekleri geniş cilt tipleridir. Gözeneklerin içi genellikle dolu, siyah noktalı ve sivilceli de olabilir. Yağlı cildin akne problemini önlemek için çok dikkatli bir günlük temizlik programı uygulanmalıdır. 

 

Kullanılacak ürünler: Su ile kullanılan cilt temizleyici, alkollü tonik, su içerikli yağsız nemlendirici ve arındırıcı maskeler.

 

Son zamanların yükselen yıldızı Kendall Jenner yağlı bir cilde sahip olduğundan çantasından yağ emici kağıtları eksik etmiyormuş. Siz de yanınızda mutlaka Shiseido Pureness Oil Control Blotting Paper bulundurmalısınız eğer Kendall gibi sık sık yağlanıp parlayan bir cildiniz varsa!

 

*Kilit ürün: Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam (kremsi temizleyici). Temizleyici, cildi yormadan yıpratmadan mükemmel şekilde arındırıyor. Kremsi yapısıyla cildi pamuk gibi yumuşak bırakıyor. 

 

 

Kuru ciltler

 

Kuru ciltlerde yağ salgılanması normalin altında olduğu için görünümü mattır ve pul pul kalkmalar görülür. Zaman zaman kırmızı lekeler görülebilir. Hassasiyetinden pul pul kalkabilir. İç ve dış etkenlere karşı duyarlıdır. Kaşıntı ve yanma görülebilir. Bu tür ciltleri çok iyi nemlendirmek gerekir öncelikle...

 

Kullanılacak ürünler: Losyon tipi temizleyici, alkolsüz tonik, yağ içerikli ve besleyici nemlendirici, nemle yağ depo edici maskeler.

 

Modern Family adlı durum komedisi ile ünlenen 23 yaşındaki Sarah Hyland, kuru cilde sahip olduğundan ‘nemlendiricisiz yaşayamam’ diyor!

 

*Kilit ürün: Shiseido Ibuki Refining Moisturizer Enriched (günlük nemlendirici). Kuru ve çok kuru ciltler için tasarlanmış bu günlük krem, cilde yoğun nem verir ve cildin nemini korumasına yardımcı olur. Problemlerden arınmış bir cilt için cildin doğal nem dengesini korur. Pürüzsüz ve rafine bir cilt dokusu yaratır. 

 

 

Normal ciltler

 

Görünümü şeffaf, gözenekleri kapalı, lekesiz ve problemsiz ciltlerdir. Bu tip ciltlere kadife gibi de diyebiliriz. Hafif bir bakımla doğal güzelliğini korurlar. 

 

Kullanılacak ürünler: Süt tipi temizleyici, alkol oranı normal bir tonik ve su içerikli hafif bir nemlendirici yeterli olur. 

 

En güzel genç yıldızlardan biri olan Lily Collins mermer gibi cildiyle her zaman beğeni topluyor. Yıldız cildini korumak için günde ortalama 1,5-2 litre su içip, cildini losyon tarzı ürünlerle temizlermiş.

 

*Kilit ürün: Shiseido Ibuki Softening Concentrate (jel yapıda konsantre yumuşatıcı). Bu ürün normal ciltlerin yağ ve nem dengesini korur, cildin sağlıklı görünmesine devam etmesini sağlar. Cildi çiğ tanesi yumuşaklığında ve tazeliğinde bırakır. 

 

 

Karma ciltler

 

Bu cilt tipi en sık görülen cilt tiplerinden biridir. Alın, burun ve çene yağlıdır. Yani yüzde T şeklinde bir yağlanma görülür. Yağlı olan kısımlarda siyah nokta, yağ butonları, açık gözenekler bulunabilir. Yanaklardaki gözenekler ise kapalıdır. Cildin yağ dengesini sağlayacak ürünler kullanılmalıdır.

 

Kullanılacak ürünler: Süt tipi temizleyici, düşük alkollü tonik, suz bazlı nemlendirici.

 

Divergent (Uyumsuz) serisindeki rolü sayesinde 'Yeni Jennifer Lawrence' olarak anılmaya başlanan Shailene Woodley, karma cildini dengelemek için matlaştırıcı ürünler kullanıp, tonik ile gözenek bakımı yapıyormuş.

 

*Kilit ürün: Shiseido Pureness Refreshing Cleansing Water (cilt temizleme suyu). Ciltteki makyajı ve kiri anında temizleyen yumuşak temizleyicidir. Cildi nemlendirir ve rahatlatır. Cildin pH dengesini düzenler. Sivilce gibi problemlere karşı cildi dayanıklı hale getirir. 

 

 

2. Genç ciltlerin göz çevresi için nemlendirici krem

 

Normalde kırışıklıklar yaşlanmanın doğal işareti olarak kabul edilir ve belli bir yaştan sonra oluşması beklenir. Ancak son zamanlarda erken yaşta görülen göz çevresi kırışıklıkları maalesef artık şaşılacak bir durum olmaktan çıktı. Genç ciltlerde bile kaz ayakları görülebiliyor.
 

Genç yaşta kırışıklıkların oluşmasının bir başka nedeni de güneş ışınları. Bir başka deyişle, güneşe çıkmadan önce güneş koruyucusu kullanmayanların kullananlara göre göz çevresinde kırışıklıklarının erken oluşma riski çok daha fazla... Ayrıca güneş ışınlarına karşı gözleri kısmak da bir başka önemli etken. 

 

Sigara da cilde elastikiyet kaybettiren ve cildi bozan çok önemli bir faktör. Az uyku, uykusuzluk, yanlış uyku pozisyonu, stres, alerjiler ve genetik de erken yaşta oluşan kırışıklarda büyük rol sahibi elbette.
 

Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream, göz çevresinin direncini arttırmak için çalışan çok yönlü serinletici kremdir. Yorgunluğun ve erken yaşlanmanın tüm izlerini yok eder. Çok yönlü göz çevresi kremi, göz çevresi cildini canlandırmak, şikayetleri önlemek için bitki ve vitamin özlerinden üretilmiştir. Işık geliştirici pudra göz çevresine ışıltıyı anında geri getirir. Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream, 24 saat nem etkisi ile kuruluğun neden olduğu ince çizgi görünümünü azaltır. Şişkinliği elimine eder. Varsa koyu halka görünümünü azaltır.

Kremin etkisini güçlendirmek için öncesinde Shiseido Ultimune Eye kullanabilirsiniz. Ultimune Eye doğrudan cildin bağışıklığına etki ettiği için kullandığınız göz kreminin etkisini de 2’ye katlar. 

 

 

3. Acil durumlar için cilt problemlerini çözen yüksek etkili jel

 

Shiseido Ibuki serisinde yer alan ve ciltteki birden fazla soruna tek çözüm sağlayan Ibuki Multi Solution Gel, içeriğindeki PhytoTarget Complex sayesinde düzenli uygulandığında cildi yeniliyor ve sağlıklı bir ışıltı katıyor. Salisilik Asit sayesinde ise sivilce gibi sorunları çözüyor. 
 

Sorunlu bölgelerde makyajın üstünde bile kullanılabilen ürün, cildin bariyer fonksiyonunu hızlıca onarıyor. Sürüldüğü anda cildi rahatlatan ve yumuşatan Ibuki Multi Solution Gel, cildin kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Yorgunluk, sağlıksız beslenme ve stresin neden olduğu yağlanmadan ötürü genişleyen gözenek görünümünü minimize etmeye yardımcı oluyor. Günlük cilt bakımınızın vazgeçilmezi olmaya aday olan bu ürün direkt temiz ciltte günlük bakım rutininden sonra veya makyaj üstünde kullanılıyor. Tüm cilt tiplerine uygundur. 

 

 

4. Siyah noktalar ve sivilceler için kil maskesi
 

Kil maskeleri, ciltteki fazla yağı emer, gözenekleri temizler. Böylece siyah noktaya sivilceye sebep olan kirleri toplar. Bu yüzden yağlı ve karma ciltler için çok önemlidir. 
 

Shiseido Purifying Mask, fazla yağ da dahil olmak üzere matlaştıran pürüzleri absorbe etmeye yarayan Deniz Mineral Kili ile formüle edilmiş kremsi maskedir. Işıldayan cildi ortaya çıkararak genç bir görünüme kavuşturur. Canlı bir görünüm için cilt temizlenmiş ve yeniden canlanmış hale gelir. Shiseido Purifying Mask, anında saflık, berraklık ve yumuşaklık hissi verir. Düzenli kullanımda kusursuz, güzel ve dinlenmiş bir cilt görünümü verir. Hafta 1-2 defa uygulamak yeterli olur. Bu maske yağlı ve karma ciltler için uygundur.

İLGİLİ HABERLER

CİLDE IŞILTI KAZANDIRAN SERİ: POLAAR NORTHERN LIGHT

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ