Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EYELINER MI, GÖZ KALEMİ Mİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
HIGH PIGMENT LONG WEAR EYELINER
NARS
Yüksek Pigmentli Dayanıklı Göz Kalemi
1.290,00 TL
CLIMAX EYELINER
NARS
Climax Likit Eyeliner
1.300,00 TL
MICROLINER INK EYELINER
SHISEIDO
24 Saat Dayanıklı Mikro İnce Uçlu Göz Kalemi
1.450,00 TL
HIGH PIGMENT LONG WEAR EYELINER
NARS
Yüksek Pigmentli Dayanıklı Göz Kalemi
1.290,00 TL

Eyeliner

EYELINER MI, GÖZ KALEMİ Mİ?

  • Haziran 30, 2020

Makyajda eyeliner’ın rolü tartışılmaz. Bir kadını en çekici gösteren detaylardan biri! Düzgün eyeliner çeken kadınlar bu bakımdan çok şanslı, sizce de öyle değil mi? Çünkü güzel çekilmiş bir eyeliner, her zaman odak noktasıdır. Yüzün geri kalanında makyaj olsun ya da olmasın... Sizce göz kalemi mi yoksa eyeliner mı? Kendinize uygun olanı nasıl belirlersiniz? 
 

Eyeliner mı kalem mi tercih edeceğiniz tamamen beklentilerinizle doğrudan alakalıdır. Eğer yoğun bir göz makyajı istiyorsanız kalemi alt ve üst kirpik diplerine uygulayabilirsiniz. Dramatik bir görünüm içinse, eyeliner ile çekeceğiniz kuyruklu bir çizgi en iyi seçim olur. Elbette hepsi bu kadar değil. Hadi aradaki farkları detaylı inceleyelim.
 

Eyeliner modelleri

 

Likit eyeliner

 

Bu eyeliner likit veya jel kıvamında olur ve kaleme göre biraz daha parlaktır. Ne kadar ince çekilirse o kadar güzel durur. Fakat kaleme göre kullanımı biraz da zordur. Biraz pratik ile kusursuz uygulamaya ulaşılır. Ayrıca likit eyeliner sadece üst göz kapağına sürülür.
 

Eğer ince ve fazla titizlik isteyen bir göz makyajına kalkıştıysanız likit eyeliner tercih edin. Likitlerde inceden kalına her türlü çizgiyi çekebilirisiniz. Ama jel liner’lar kesinlikle yoğun ve ince olmayan çizgiler için ideal. Tabii likit biraz daha zor, hata yapmamak için dikkatli olmak gerekiyor. Jel eyeliner, kalın eyeliner çekmek ve kuyruk yapmak için ideal. Kremsi formda olduklarından yoğun bir görünüm veriyorlar. 
 

Jel eyeliner için Nars Eye Paint’i kullanabilirsiniz. Yoğun ve çarpıcı gözler yaratılmasına yardımcı olan ultra pigmentli, suya dayanıklı krem göz farıdır. Nars #47 Angled Eyeliner ya da Sigma E06 Wingled Liner Brush gibi ince bir fırça yardımıyla kullanılabilir. Bu jel eyeliner profesyonel makyaj artistlerinin de çekimlerde ve defilelerde en çok kullandığı eyeliner’lardan biridir.
 

Shiseido Instroke Eyeliner : Yoğun pigmentli ve tere, suya dayanıklı bu jel eyeliner, istediğiniz çizgiyi tek seferde çekmenize olanak tanır. Son derece pürüzsüz ve kolay bir uygulama sağlar. İnce uçlu mini eyeliner fırçası da içindedir.
 

Nars Eyeliner Stylo : Tek bir hareketle eşit bir çizgi sağlayan keçe uçlu likit eyeliner’dır. 24 saate kadar kalıcılık sağlar. Yoğun siyah renk pigmentine sahiptir. Yumuşak ve kontrollü uygulama yapmaya imkan verir. 

 

Shiseido Automatic Fine Eyeliner : Gözlere parlak renkte, yoğun ve güçlü bir görünüm veren ince keçe uçlu likit eyeliner’dır. Kalem formundan dolayı çok kolay uygulanır. Uzun süre kalıcıdır. Tüm gün dayanır.
 

eyeliner modelleri


Eyeliner göz kalemi

 

Göz kalemi

 

Göz kaleminin kullanımı daha kolaydır, kontrollü bir uygulama sağlar, kalın çizgi çekmek için idealdir. Mat görüntüsü vardır. Ayrıca göz kalemini dağıtmak mümkündür, o yüzden dumanlı göz makyajının vazgeçilmezidir. Hem göz kapağına hem de alt kirpik diplerine sürülür.
 

Nars Larger Than Life Eyeliner da uzun süre dayanıklı, yumuşak sürümlü ve buğulu görünüm yaratmaya çok uygun bir göz kalemidir. 
 

Nars Kohliner Minorque’yu tercih edebilirsiniz. Yoğun siyah rengi ve mat dokusuyla bakışlarınıza derinlik katar. İster düz çizgi çekin, isterseniz çizgiyi dağıtıp dumanlı bir görünüm yaratın. Asansörlü tasarımı ve kolay uygulanabilir dokusu sayesinde çizgi çekilirken kontrollü ve rahat uygulama sağlar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ