Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
VLOGGER’LARA SORDUK: LİKİT EYELINER MI, KALEM EYELINER MI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
CLIMAX EYELINER
NARS
Climax Likit Eyeliner
1.300,00 TL
MICROLINER INK EYELINER
SHISEIDO
24 Saat Dayanıklı Mikro İnce Uçlu Göz Kalemi
1.450,00 TL
MICROLINER INK EYELINER
SHISEIDO
24 Saat Dayanıklı Mikro İnce Uçlu Göz Kalemi
1.450,00 TL
LARGER THAN LIFE LONG-WEAR EYELINER
NARS
Uzun Süre Dayanıklı Göz Kalemi
1.290,00 TL
MICROLINER INK EYELINER
SHISEIDO
24 Saat Dayanıklı Mikro İnce Uçlu Göz Kalemi
1.450,00 TL

Eyeliner

VLOGGER’LARA SORDUK: LİKİT EYELINER MI, KALEM EYELINER MI?

  • Haziran 29, 2020

VLOGGER’LARA SORDUK: LİKİT EYELINER MI, KALEM EYELINER MI?

 

Makyajda eyeliner’ın rolü tartışılmaz. Bir kadını en çekici gösteren detaylardan biri! Düzgün eyeliner çeken kadınlar bu bakımdan çok şanslı, sizce de öyle değil mi? Çünkü güzel çekilmiş bir eyeliner, her zaman odak noktasıdır. Yüzün geri kalanında makyaj olsun ya da olmasın... Siz de eyeliner’lı makyajı çok seviyor ama uygulamada zorluk yaşıyorsanız, eyeliner’ı en güzel çeken vlogger’ların favorilerine bakın. Bir bildikleri vardır elbet!
 

Eyeliner’ı çok doğru ve kusursuz kullanan çok beğendiğimiz vlogger’lara likit mi yoksa kalem eyeliner mı tercih ettiklerini sorduk.
 

Duygu Özaslan

 

Duygu Özaslan

 

Her makyajı kendine çok yakıştıran ve farklı stilllerde eyeliner uygulamalarını da mükemmel yapan Duygu’ya favori eyeliner çeşidinin ne olduğunu sorduk.
 

“Videolarımda farklı tarzlarda makyajlar deniyorum ve hangi makyajı denersem deneyeyim bu makyajlarımın vazgeçilmezlerinden biri eyeliner oluyor. Eyeliner’sız makyaj uygulamam azdır. Günlük hayatta zaten hafif makyaj yapıyorum, o zaman da maskara, eyeliner, ruj kullanıyorum. Dolayısıyla eyeliner’ı seviyorum ve kolay, kontrollü uygulama için kalem eyeliner’ları pratik buluyorum. Bu yüzden öncelikli favorim kalem eyeliner’lar oluyor.”
 

Duygu Özaslan favori eyeliner

Duygu gibi eyeliner çekmek için Nars Kohliner Minorque’yu tercih edebilirsiniz. Yoğun siyah rengi ve mat dokusuyla bakışlarınıza derinlik katar. İster düz çizgi çekin, isterseniz çizgiyi dağıtıp dumanlı bir görünüm yaratın. Asansörlü tasarımı ve kolay uygulanabilir dokusu sayesinde çizgi çekilirken kontrollü ve rahat uygulama sağlar. 
 

Keçe uçlu eyeliner’lar da acemiler için çok idealdir. Keçe uçlu eyeliner’lar aynı kalem gibi olur ve kolay uygulama sağlarlar. Çünkü tutuşları rahat, sürümleri pratik olur. Nars Eyeliner Stylo, tek bir hareketle kusursuz eşit bir çizgi sağlayan eyeliner’dır. Hassas bir belirginleştirme ve çok yönlü uygulama sağlayan eşsiz bir keçe ucu vardır. Makyaj artistlerinin en sevdikleri arasındadır. Net hatlar verir.
 

Sebi Bebi Youtube

 

Sebi Bebi (Sebile Ölmez)

 

Sebi Bebi’nin kuyruklu muhteşem eyeliner’larına hayran olmayan var mı? Kolay değil bu kadar muntazam hatlı, kusursuz çizgi çizebilmek. Sebile’ye bu makyajı hangi eyeliner çeşidi ile çektiğini sorduk.

“Eyeliner benim makyajımın demirbaşlarından biri. Çok seviyorum ve kendime yakıştırıyorum. Gözlerime dramatik bir derinlik kattığını düşünüyorum. Üstelik sarışın ve çok beyaz tenli olduğum için eyeliner sürdüğümde güzel bir tezatlık oluyor ve vurguyu direkt gözlerime taşımış oluyorum. Net hatlı ve genelde kalın, kuyruklu eyeliner çekmeyi tercih ediyorum. Bunu da en iyi jel eyeliner ile yapıyorum. Jel eyeliner, Kalın eyeliner çekmek ve kuyruk yapmak için ideal. Kremsi formda olduklarından yoğun bir görünüm veriyorlar. Eyeliner sıralamamda jelden sonra kalem, kalemden sonra likit eyeliner’lar geliyor. Likit eyeliner’lar ince ve hassas çizgiler için uygun, ben o kadar ince çizgi çekmeyi pek tercih etmediğimden öncelikli tercihim jel, sonra da kalem formlular oluyor. Çünkü kalem eyeliner’lar dağıtılıp yumuşak ve buğulu bir görünüm elde etmeye de imkan veriyor.”
 


Sebile gibi eyeliner çekmek için Shiseido Inkstroke jel eyeliner’ı kullanabilirsiniz. Yoğun ve çarpıcı gözler yaratılmasına yardımcı olan ultra pigmentli, suya dayanıklı jel eyeliner'dır. 
 

Nars Larger Than Life Eyeliner da uzun süre dayanıklı, yumuşak sürümlü ve buğulu görünüm yaratmaya çok uygun bir göz kalemidir. 

 

Ayşegül Kaplan

 

Makyajmıdedin (Ayşegül Kaplan)

 

Ayşegül’ün profesyonel makyaj artistleri gibi çektiği eyeliner’lar da her daim favorimiz. Acaba Ayşegül nasıl bir eyeliner kullanıyor?
 

“Ben jel ve likit eyeliner kullanmayı seviyorum. Kedi göz makyajı yapacaksam, kuyruklu veya kalın, dramatik bir çizgi istiyorsam ilk tercihim jel eyeliner oluyor. Eğer ince ve fazla titizlik isteyen bir göz makyajına kalkıştıysam likit tercih edebiliyorum. Likitlerde inceden kalına her türlü çizgiyi çekebilirim. Ama jel liner’lar kesinlikle yoğun ve ince olmayan çizgiler için ideal. Tabii likit biraz daha zor, hata yapmamak için dikkatli olmam gerekiyor. Jel olanı ise gece ve gündüz farketmiyor, tamamen yapmak istediğim makyaj stiline göre kullanmayı tercih ediyorum.”
 


Eyeliner ile ilgili öğrenmek istediğiniz her şey "EYELINER NEDIR VE NASIL ÇEKİLİR?" yazımızda.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ