Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ ALTI TORBALARI NASIL YOK EDİLİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
-T- SHAPED ENERGY BEAUTY BAR
AURELIA GENEVE
Sarkma Karşıtı & Çizgi Giderici Titreşimli -T- Güzellik Masaj Aleti
1.590,00 TL 1.272,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EYE CREAM
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Göz Çevresi Kremi
4.950,00 TL

Göz Çevresi

GÖZ ALTI TORBALARI NASIL YOK EDİLİR?

  • Temmuz 19, 2022

Göz altı torbalanmalarının nedeni genellikle uykusuzluk ve yorgunluk olarak belirtiliyor olsa da torbalanmaların en masumu bu sebeplerdir. 

Çünkü torbalanmaların birçok sebebi olabilir.

Göz altı torbası neden olur? İlk önce bu sorunun cevaplarını inceleyelim birlikte. 

Yukarıda da belirttiğimiz gibi uykusuzluk, yorgunluk hatta fazla kafein tüketiminin göz altı torbalarını tetiklediği bilinmektedir. Bunların haricinde ise asıl torbalanma sebebi göz kapaklarımızı destekleyen kasların zayıflamasıdır. Bu durum ise yaş ilerledikçe ortaya çıkan özellikle 35 yaş sonrası kişilerin en önemli göz çevresi endişelerinden biri olan torbalanmaları meydana getirir. Çünkü göz çevresi kaslarının zayıflaması sarkmalara, sarkmalar ise göz çevremizde ki yağ’ın göz altlarına sızmasına neden olur. Bunun haricinde ise elbette genetik fakörlere bağlı olarak da göz altı torbalanmaları oluşabilir. 

Göz altı torbaları çok can sıkıcı olsa da ve estetik açıdan bizleri mutsuz etse de hemen karamsarlığa kapılmayın. Uygulayacağınız birkaç yöntem ve dikkat edeceğiniz bazı ipuçları ile bu endişenizden kurtulmanız, görünümünü azaltmanız elbette mümkün.

Göz altı torbasına ne iyi gelir? 

•    Uyku düzeninize dikkat edin ve yeterli saat uyuduğunuzdan emin olun.

•    Beslenme düzeninize ve özellikle kafein tüketiminize dikkat edin.

•    Su tüketiminizi ihmal etmeyin ve bol bol su tüketmeye özen gösterin.

•    Tuz tüketiminize özen gösterin, mümkünse tuzlu yiyeceklerden kaçının. Tuz vücutta ki ödemi arttıracağından göz altı torbalarını da tetikler.

•    Göz çevresi bakımınızı asla ihmal etmeyin. Göz çevresi bakım kreminizi seçerken sıkılaştırıcı ve torbalanmalar üzerinde etkisi olan bakım kremlerini rutininize eklemeyi ve düzenli kullanmayı ihmal etmeyin. 

•    Göz çevrenize bakım ile birlikte mutlaka masaj uygulaması yapın. Yapığınız masaj kan dolaşımını hızlandıracağından torbalanmalar üzerinde etkili olacak bunun yanı sıra kullandığınız kremin de etkisini artıracaktır.

Göz altlarında torbalanma endişesi olanlar için seçtiğimiz en etkili bakım ürünlerini incelemeyi sakın unutmayın.

Sizin için seçtiklerimiz;
Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream: Cildi sıkılaştırma ve toparlama uzmanı Vital Perfection serisinin anti-aging etkili göz çevresi bakım kremidir. Göz çevresinde ki sarkma, elastikiyet kaybı ve torbalanmalar üzerinde etkili olan göz çevresini onaran ve yeni hasarların oluşmasını önleyen bir göz çevresi bakım kremidir. İçerisinde Retinol vardır. Retinol cilde uygulandığında kollejen üretimini ve cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekler. Bu sayede cildin yenilenmesini teşvik eder, dermisin yoğunluğunu arttırır ve sıkı ve gergin bir göz çevresi için esneklik kaybına neden olan yaşlanma faktörlerine karşı direnir.

Bakım kreminiz ile birlikte göz çevrenize masaj yapmanızı sağlayacak olan Aurelia Geneve -T- Shaped Energy Beauty Bar Altın kaplama (pembe altın) metalden tasarlanmış kırışık giderici, sarkma karşıtı T şeklinde güzellik masaj aletidir. Dakikada 6000 titreşim yayar ve bununla birlikte göz çevresinde ki kan dolaşımını destekler. ilde lifting etkisi yapar ve cildi sıkılaştırır.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ