Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND BUDUR: FİLTRESİZ GÜZELLİK
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO SHIKULIME COLOR CONTROL OIL-FREE MOISTURIZER SPF30
SHISEIDO
Cildi Yağlandırmadan Renk Eşitleyen Nemlendirici – Tüm Ciltler
1.950,00 TL
WASO SHIKULIME MEGA HYDRATING MOISTURIZER
SHISEIDO
24 Saat Etkili Yoğun Nemlendirici Krem – Normalden Kuruya Dönük Ciltler
1.950,00 TL
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL
WASO KOSHIRICE TINTED SPOT TREATMENT
SHISEIDO
Kapatıcı Etkili & Alkolsüz Sivilce Bakım Kremi
1.350,00 TL 995,00 TL

Nemlendirici

TREND BUDUR: FİLTRESİZ GÜZELLİK

  • Ağustos 24, 2021

Trend değişti ve güzellik filtreleri artık yerini filtresiz güzelliğe bıraktı. Filtresiz güzellik elbette cilt bakımı ile başlıyor.

Geçtiğimiz son birkaç yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan, sosyal medyada neredeyse hepimizin kullandığı ya da en az bir kere denediği güzellik filtreleri…

Kendimizi iyi hissetmediğimizde, yorucu bir günün ardından yorgun göründüğümüzde veya sabah ilk uyandığımızda ama tüm bunlara rağmen sosyal medyada paylaşım yapmak istediğimizde başvurduğumuz güzellik filtreleri…

Son zamanda ise yeni trend; filtresiz, doğal güzellik. Daha önce sosyal medyadaki güzellik filtrelerinden ilham alınarak piyasaya sürülen birçok kozmetik ürünü ile de karşılaştık. Ama dediğimiz gibi trend değişti ve güzellik filtreleri artık yerini filtresiz güzelliğe bıraktı. Filtresiz güzellik elbette cilt bakımı ile başlıyor. 

Filtrelerde gördüğümüz doğal, aydınlık, pürüzsüz cilt görünümünü elde etmek artık çok da zor değil. Kısacası artık filtreler ile değil pırıl pırıl parlayan, doğal cildimizle daha güçlü ve cesur kadınlar olarak paylaşımlar yapacağız.

Peki, nasıl mı yapacağız?

Shiseido’nun yenilenen Waso serisinin her bir ürünü bu temele dayanarak geliştirildi. Özel içerikleri ve faydaları ile Japonya'nın kalbinden gelen filtresiz güzellik sloganıyla Waso serisi artık bizimle!  

#WASONoFilter

Waso Koshirice Tinted Spot Treatment, sivilcelerin görünümünü hafifleten, yenilerinin oluşmasını önleyen ve sorunlu bölgeyi kapatıp gizleyen nazik, cildi kurutmayan, alkolsüz 3’ü 1 arada sivilce bakımıdır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Bu ürünün 3 işlevi vardır: Sivilceyi İYİLEŞTİRİR, ÖNLER ve GİZLER. Sivilce ve akne gibi kusurları azaltır, oluşmasını önler. Sivilce etrafında oluşan pürüzleri ve pul pul dökülmeyi engeller. Siyah nokta oluşumunun ve gözenek tıkanmasının önüne geçer. İltihap ve kızarıklığı önler, kızarıklıkları kapatır. Lekelerin görünümünü anında iyileştirir. Temiz, taze, lekesiz ve aknesiz bir cilt ortaya çıkarır. 3 rengi vardır.

Waso Koshirice Calming Spot Treatment, sivilcelerin görünümünü hafifleten, yenilerinin oluşmasını önleyen nazik, cildi kurutmayan, alkolsüz 2’si 1 arada sivilce bakımıdır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Bu ürünün 2 işlevi vardır: Sivilceyi İYİLEŞTİRİR ve ÖNLER. Sivilce ve akne gibi kusurları azaltır, oluşmasını önler. Sivilce etrafında oluşan pürüzleri ve pul pul dökülmeyi engeller. Siyah nokta oluşumunun ve gözenek tıkanmasının önüne geçer. İltihap ve kızarıklığı önler. Temiz, taze, lekesiz ve aknesiz bir cilt ortaya çıkarır. Temiz cilde veya makyaj üzerine kullanılabilir. Lokal uygulama için uygundur.

Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask, gözeneksiz ve pürüzsüz görünen bir cilt için kirleri ve inatçı siyah noktaları hedef alan, gözenekleri derinlemesine arındıran mineral kil maskesidir. Tüm cilt tipleri için idealdir. Siyah nokta ve tıkanmış gözeneklerin oluşumunu önler. Nazik peeling etkisiyle cildi kurutmadan ölü cilt hücrelerinden arındırır. 3’ü 1 arada işlevi vardır: Temizleme, arındırma ve peeling. Sebum dengesini sağlar. %99 biyolojik olarak parçalanabilir formüle sahiptir. Duru bir cilt ortaya çıkarır.

Waso Beauty Sleeping Mask, uyurken cildin nem seviyesini ve parlaklığını yeniden kazandıran nemlendirici gece maskesidir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Siz uyurken, 8 saat boyunca cilde nem sağlar. Nemi hapsedip, cildin ideal nem seviyesini koruması için cildin bariyer işlevini onarır ve güçlendirir. Cilt donukluğuna karşı mücadele eder. Hafif sulu, taze ve serinletici jel kıvamında cilde hızla emilecek şekilde tasarlanmıştır. Sadece 1 gece kullanımdan sonra bile daha nemli, parlak ve dolgun bir cilt ortaya çıkar. Cilt yorgunluğu giderilmiş, sağlıklı ve dinlenmiş bir görünüm ortaya çıkar.

Waso Shikulime Get-To-Oil Cleanser, hem cildi hem de makyajı derinlemesine temizleyen 2’si 1 arada temizleyicidir. Yüz, göz, dudaklar için uygundur. Silinebilir ve yıkanabilir temizleyicidir. Kullanım esnasında jel-yağ-süt olarak dokusunu değiştirir. Suya dayanıklı makyajda da etkilidir. Temizleme işlemi esnasında cildin ideal nem seviyesini korur. Temiz ve parlak bir cilt ortaya çıkarır.

Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer, 24 saat cildi nemli tutan, kolayca yayılan ve asla yapışkanlık hissi bırakmayan, kremsi fakat hafif dokuya sahip bir nemlendiricidir. Normalden kuruya dönük ciltler için uygundur. Sadece 2 haftada cildin bariyer fonksiyonunu güçlendirir ve cildi derinlemesine nemlendirir. Pürüzleri ve ince çizgileri azaltmak için 48 saat nemi tutar. Cilt problemlerinin tekrarlanmasını önlemek için cildin bariyer fonksiyonunu onarır. Cildin yenilenmesini iyileştirmek için cildin doğal enerji kaynağını (ATP) destekler. Nemli, dolgun ve yumuşak bir cilt ortaya çıkarır.

Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer SPF30, 3’ü 1 arada nemlendirme, renk eşitleme ve koruma için cilt tonunuza uyum sağlayan yağsız, renkli nemlendiricidir. Normalden yağlıya dönük ciltler için uygundur. Kusurları pürüzsüzleştirir. SPF30 ile UV ışınlarına karşı korur. Gelecekteki cilt problemlerini önlemek için bariyer işlevini onarır. Aşırı parlamayı önler ve cildin gün boyu mükemmel görünmesini sağlar. Hava kirliliğine karşı koruma etkisi vardır, gün boyunca kirletici parçacıkların cilde yapışmasını önler. Eşit cilt tonu ile pürüzsüz, doğal ve sağlıklı bir cilt ortaya çıkarır.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ