Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SHISEIDO YÜZ YIKAMA JELLERİNİN DİĞER TEMİZLEYİCİLERDEN FARKI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PERFECT CLEANSING OIL
SHISEIDO
Makyaj Temizleyici Yağ
2.200,00 TL

Nemlendirici

SHISEIDO YÜZ YIKAMA JELLERİNİN DİĞER TEMİZLEYİCİLERDEN FARKI

  • Temmuz 01, 2020

“Altı üstü yüz temizleme jeli, ne kadar farklı olabilir ki?” diye düşünebilirsiniz. Hemen cevap verelim: Çok farklı. Shiseido yüz temizleyicileri bildiğiniz temizleyicilerden gerçekten çok farklı. 

 

Madde madde sayalım mı? 

 

 

1) Nem verirken peeling etkisi gibi arındırma sağlarlar: Cildin doğal nemini bozmadan ciltte derinlemesine temizlik sağlarlar. Öyle ki, ciltte narin bir peeling etkisi yaratıp, derinlemesine cildi tüm kirden arındırırlar. Buna rağmen ciltte gerginlik yaratmazlar. Zengin içerikli köpük temizleyiciler, en sert sularda bile köpüren yapıya sahiptir. Cildi her zaman nemli ve tertemiz bırakırlar. 

 

2) Çok ekonomiktirler: Temizleyicilerin hepsi çok uzun ömürlü ve bereketlidir. Çünkü leblebi tanesi kadar büyüklükte bir ürün ile tüm yüzünüzü derinlemesine temizleyebilirsiniz. Kremsi yapıdaki bu temizleyiciler su ile temasta köpürerek çoğalır ve tüm cildi eşsiz şekilde temizler. O yüzden çok uzun süre kullanılırlar.

 

 

3) İpeksi dokular: Shiseido temizleyiciler zengin içerikleri sayesinde özel dokulara sahiptirler. İpeksi ve yumuşacıktırlar. Ciltte de yumuşak ve ipeksi bir his bırakırlar. Cildinize narin bir mücevher gibi davranırlar.

 

4) Duyulara hitap eden aromatik kokular: Japon çiçeklerinin ve bitkisel içeriklerin de etkisiyle Shiseido temizleyiciler, zihni dinlendiren ve rahatlatan, duyulara da hitap eden özel kokulara sahiptirler. Cildinizi temizlerken kendinizi de çok iyi hissedersiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ