Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KUSURSUZ TEN İÇİN KENDİME EN UYGUNU RENKLİ NEMLENDİRİCİ Mİ, BB KREM Mİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Nemlendirici

KUSURSUZ TEN İÇİN KENDİME EN UYGUNU RENKLİ NEMLENDİRİCİ Mİ, BB KREM Mİ?

  • Haziran 30, 2020

"Ten anahtardır. Güzel makyaj için ilk adım güzel bir cilttir. Cilt, güzel görünüyorsa her şey güzel gözükür. Çünkü makyajın tuvali tendir." -François Nars

Renkli nemlendiricileri ve BB kremleri çok sevdik! Bazen makyaj yapmak istemediğimizde, cildimize sadece sağlıklı bir görünüm vermek istediğimizde bunları tercih ediyoruz. Üstelik genel olarak makyaj yapmayı sevmeyenlerin de tercihi oluyor BB kremler ve renkli nemlendiriciler... 

Ama bazen kararsız kalıyoruz; renkli nemlendirici mi, BB krem mi? Kusursuz ten için kendimize en uygun olanı hangisi?

Renkli nemlendiriciyi neden kullanmalıyız?

Cildinizin neredeyse hiçbir şey uygulamamış gibi görünmesini ve aynı zamanda sağlıklı bir renk kazanmasını arzu ediyorsanız, Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 renkli nemlendiriciyi kullanmalısınız. Renkli nemlendiriciler adı üstünde cildi nemlendirirken hafif bir renk de verirler. Genelde güneş koruyucu (SPF) içerirler. İnce dokuludurlar, kapatıcılık özellikleri fazla değildir. Cilde canlı, taze ve aydınlık bir görünüm verirler.

Nars renkli nemlendirici, kışın soğuk havalarda makyaj çantanızın kurtarıcısı olacak, yüzünüze canlı bir renk ve ışıltı kazandıracak. Ayrıca soğuk havaların vermiş olduğu kuru görünümü alıp, cildinizi neme doyuracak emin olun! Çünkü Nars renkli nemlendiriciler, kuru cilde nemli his kazandırmak için bol miktarda doğal olarak elde edilmiş bitkilerle zenginleştirilmiştir. Mineral bakımından zengin içeriği, daha yumuşak, daha pürüzsüz ve daha fazla parlaklık için cildinizi canlandırır. Düzenli kullanımda koyu lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Yağ içermez.

Nasıl kullanmalısınız?

-Hafif kapatıcılık için fondöten yerine kullanabilirsiniz. Elmacık kemiklerinize ürünü dağıtın ve sonra burnunuza, aşağıya doğru ve alnınızın üstüne sürün. Bu ürün, cildi hafif ve saydam gösterirken eşit bir ton sağlar. Parmaklarınızla uygulama yapabilirsiniz ya da bir fondöten fırçası kullanabilirsiniz. Shiseido Perfect Foundation Brush gibi. 

-Eğer cildiniz çok kuruysa, günlük nemlendiricinizi sürdükten sonra üzerine renkli nemlendiricinizi sürebilirsiniz.

- Ekstra ışıltı için bezelye tanesi kadar ürünü eşit miktarda Nars Copacabana Illuminator ile karıştırın ve yüzünüzün tamamına uygulayarak pürüzsüz bir cilt elde edin!


 

 

BB kremi neden kullanmalısınız?
BB kremler, ciltteki kusurları doğal şekilde kapatan bir özellik taşısalar da, çok yönlü bir cilt bakım kremi olarak kendilerinden bahsedilebilir. Çünkü nemlendirici etkili olmasının yanı sıra anti-aging özellik taşırlar. Krem gibi cildi nemlendirir, lekeleri ve kırmızılıkları kapatır, cildi parlatır ve güneşten korurlar. Elbette cilt kusurlarını bir fondöten kadar kapatmayabilirler. Bu nedenle fazla sorunlu olan bölgelere kapatıcı sürmeniz gerekebilir. Ama yine de orta ve ortaya yakın kapatıcılık isterseniz BB kremleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 
 

Shiseido Perfect BB Cream, her gün fondöten ve pudra kullanmak istemeyen, makyajsızken de bakımlı ve sağlıklı görünmek isteyenlere göre... Cilde yüksek nem ve renk veren BB krem, kadife gibi bir ten ve taze bir görüntü yaratmak için en ideal ürün. Tek tüpte birçok marifet barındıran krem, tatilde, seyahatte, kısıtlı vakitte, hastayken, yorgunken bir dokunuşla yüzünüze renk getiriyor. SPF30 ile UV ışınlarının zararlarına karşı etkili koruma sağlıyor. Gözenekleri gizleyip cilt pürüzlerinin görünümünü en aza indirirken, cilde sağlıklı bir ışıltı veriyor. Yağ içermez.

 



Nasıl kullanmalısınız?

 

-BB kremi temiz cildinize fondöten sürer gibi sürebilirsiniz. İsterseniz fondöten fırçasıyla isterseniz parmaklarınızla. Hatta nemli bir makyaj süngeri de kullanabilirsiniz.
 

- Eğer ekstra nemlendirme isterseniz, BB kremi günlük serum veya nemlendiricinizin üzerine kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ