Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNEŞ LEKELERİ NASIL YOK EDİLİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL
WHITE LUCENT ILLUMINATING MICRO-SPOT SERUM
SHISEIDO
Koyu Lekeleri Hedef Alan Aydınlatıcı Serum
7.100,00 TL
WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Gece Bakımı (Maske&Krem)
5.250,00 TL

Cilt Lekeleri

GÜNEŞ LEKELERİ NASIL YOK EDİLİR?

  • Aralık 30, 2021

Güneş lekeleri güneş ışınlarının cildimize verdiği zarar sonucunda ortaya çıkar… 

Özellikle yaz aylarının bitimi ile birlikte cildimizin farklı bölgelerinde ilk önce kırmızı renkte görmeye başladığımız lekeler kısa bir süre içerisinde koyulaşarak kalıcı leke sorunu ile hayatımıza dahil olur. Güneş lekelerinin oluşmasını önlemek için ilk yapmamız gereken cildimizi güneş ışınlarına karşı iyi bir şekilde korumak olacaktır. Eğer leke endişemiz başlamışsa ya da zaten bu sorun ile uzun zamandır karşı karşıyaysak güneş korumasının haricinde güneş lekelerini yok etmek için bakım rutinimize mutlaka leke bakımı yapan, lekeler üzerinde etkili bakım ürünlerini de eklemeliyiz.

Bu konuda bizim sizlere önerilerimiz leke bakımında özel teknoloji ve içeriklere sahip olan SHISEIDO WHITE LUCENT serisi ürünleri. Bu serinin en büyük özelliği sadece var olan lekeleri açmaktır.

Bu seride yer alan ürünleri gelin birlikte tek tek inceleyelim.

Shiseido White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum: Aydınlık ve parlak bir cilt görünümü için koyu lekeleri, donukluğu ve ton eşitsizliğini hedefleyen uzman bir serum’ dur. Leke sorunu yaşayan tüm cilt tipleri kullanabilir. Daha parlak bir cilt elde etmeye çalışıyorsanız, Illuminating Micro-Spot Serum ile tüketicilerin %90'ı sadece 1 hafta içinde ciltlerinde daha aydınlık bir görünümü gördüklerini belirtmişlerdir.

Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream: Parlak, ışıltılı ve tonu eşit olan bir cilt için canlandırma ve renk açma bakımına cildi daha duyarlı hale getiren aydınlık veren bir jel kremdir. Koyu lekelerin ve cilt tonun eşitsizliğe direnmek için proaktif olarak cildi teşvik eder. Aşırı melanin üretimini bastırır.

Shiseido White Lucent Overnight Cream&Mask: Cildi yoğun aydınlatma özelliği taşıyan, her uyandığında cilt tonu daha da eşit, parlak ve canlı olmasına sağlayan, iki şekilde de kullanılabilen hafif ve ipeksi bir aydınlık veren gece bakım kremi ve haftalık bakım maskesidir. Parlak ve eşit bir cilt tonu için pigmentasyonu hedefler. Pigmentasyonu uyaran faktörleri kontrol eder.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ