Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KUSURSUZ GÖZ KALEMİ ÇEKEBİLİYORSAN ‘TAMAM’DIR!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Eyeliner

KUSURSUZ GÖZ KALEMİ ÇEKEBİLİYORSAN ‘TAMAM’DIR!

  • Temmuz 20, 2020

Bazen makyajı tamamlamaya bir ruj bir kalem yeter de artar bile! Tüm görünümünüz bir anda değişir, fazlasına gerek duymazsınız. Elbette bu, göz kalemini ne kadar mükemmel çektiğinizle alakalıdır. Mükemmel bir çizgi odak noktası olur, gözleri çekici ve ifadeyi güzel gösterir. Özetle, kusursuz göz kalemi çekebiliyorsanız ‘tamam’dır!
 

En çok kullanılan makyaj malzemelerinden biri olan göz kalemini çekerken hala zorlanıyor ve düzgün yapamadığınızı düşünüyorsanız, çok basit bir tüyoya ve eyeliner fırçasına ihtiyaç var demektir. 
 


Mükemmel çizgiye ulaşmanın yöntemi

Gözün bitiş noktasından yani tersten başlayarak göz pınarlarına doğru kalemi incelterek uygulama yapın. Sonra bir eyeliner fırçası ile çizginin üzerinden geçerek hem hatlarını düzeltin hem de görünümü yumuşatın.

Çizginin bitiş noktasından fırça ile çizgiyi yukarı çekerek kuyruğu yukarı doğru uzatabilirsiniz. Bu, gözlere kalkık bir etki de verecektir. Ayrıca fırça ile eyeliner’ın üzerinden geçtiğiniz için ürün iyice dağılmış ve sabitlenmiş olacağından gün içinde bozulmayacaktır. 
 


Her ihtiyaca göre bir göz kalemi var!

Uzun süre kalıcılık için Nars Larger Than Life Long Wear Eyeliner ve suya dayanıklı Make Up For Ever Aqua Eyes göz kalemlerini tavsiye ederiz.
 

Eğer ışıltılı bir göz kalemi isterseniz Nars Night Series Eyeliner’da 4 harika renk bulunuyor: Mor, lacivert, yeşil ve altın. 
 

Yumuşak ve kolay sürüşlü, zengin pigmentli kalemler de kullanım açısından pratiktirler ve bu işte iyi olmadığını düşünenler için birebirdir: Shiseido Smoothing Eye PencilMake Up For Ever Kohl Pencil ve Nars Eyeliner Pencil favorimiz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ