Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Likit Eyelıner Nasıl Çekilir? - Erkan Uluç
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Eyeliner

Likit Eyelıner Nasıl Çekilir? - Erkan Uluç

  • Temmuz 04, 2020

 

Biliyoruz, farklı bir ürün kullanmayı tercih ediyor olsanız dahi çantanızda acil durumlar için bir likit eyeliner bulunduruyorsunuz. Peki ama likit eyeliner nasıl sürülür? Bazılarımız saniyeler içinde kusursuzca eyeliner çekebiliyorken, bazılarımızın tüm makyaj dünyasında en çok savaştığı ürün eyeliner’dır. Eyeliner uygulamasını pratik bir şekilde yapabilmeniz için, profesyonel makyaj sanatçısı Erkan Uluç sizler için likit eyeliner nasıl çekilir sorusunun cevabını veriyor. Kalem formundaki Nars Eyeliner Stylo likit eyeliner ile hatasız göz makyajı çok kolay!
 

Kusursuz eyeliner uygulaması için önce gözün bitiş yerini işaretleyin, sonra bitişten göz pınarına kadar çizgiyi tek hamlede hızlıca çekin. Yavaş ve dikkatli bir şekilde hareket etmeniz elinizin titremesine ve eyeliner uygulamanızın bozulmasına yol açabilir. Evet bu kadar kolay! Siz de eyeliner nasıl çekilir diye soruyorsanız, videomuzu izleyerek önerilerimizin sonuçlarını görebilirsiniz.

Likit Eyeliner uygulaması için Nars’ın Carpates rengini tercih ediyor profesyonel makyaj artisti Erkan Uluç.  

 

Öncelikle kalemi elimize sürerek biraz daha likit hale getirip, aynaya bakarak uygulayacak şekilde göz ucunda kuyruk kısmını oluşturuyoruz.  Sonrasında ise kirpik diplerinden göz pınarına doğru sürüyoruz.

 

Arzu ederseniz maskara sürerek makyajını tamamlayabilirsiniz.  Ancak Erkan Bey eyeliner sürülen gözlere çok fazla maskara uygulamanın eyeliner etkisini bastırabileceğini söylüyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ