Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SERUM KULLANMALI MIYIM? KENDİME UYGUN SERUMU NASIL BULURUM?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Serum

SERUM KULLANMALI MIYIM? KENDİME UYGUN SERUMU NASIL BULURUM?

  • Temmuz 04, 2020

Cilt bakımında serumların yeri çok ayrı ve pek önemlidir. Peki, neden? Çünkü serumlar konsantre ürün olduklarından derinin alt tabakasına yani dermal tabakaya kadar inerler. Bu yüzden en etkili cilt bakım ürünü serumlardır. Cildin ihtiyacı olan etken maddeleri cilde verirler. Böylece çok iyi bir sonuç alırsınız. 
 

Serumu düzenli kullanmaya başladıktan sonra 1,5-2 ay içinde sonuçlarını gözlemlemeye başlarsınız. Çünkü hücreler serumla takviye almaya başladıktan yaklaşık 45 gün sonra yenilenme sürecini tamamlamış olurlar. Cildinizde bakımın etkileri de yavaş yavaş farkedilmeye başlar.
 

Serum kullanmalısınız!

 

Yukarıda bahsettiğimiz sebeplerden ötürü cilt bakımınızda mutlaka seruma yer vermelisiniz. Ama buradaki püf noktası şudur ki; serumun özelliğine göre değil, cildinizin ihtiyacına göre bir serum tercih edip onu kullanmalısınız. 
 

Cildin yapısındaki soruna göre serumlar çeşit çeşitttir. Kuruluk, nemsizlik, kırışıklar, lekeler, esneklik kaybı, sivilcelenme gibi her sorun için farklı serum vardır. Serumlar değişik minareller, vitaminler ve hücre yenileyici içeriklere sahiptir. Stres, yorgunluk, güneş, yaşlanma gibi sebeplerle hırpalanan cildi içeriden takviye ederek daha sağlıklı görünmesine yardım eder. Çünkü cildin dermal tabakasına kadar inerler. 

 

Serum kullandığınız sürece hücreler gerekli takviyeyi aldığından cildiniz eskisine göre daha sağlıklı olur, daha az kırışır, daha az sarkar, daha az lekelenir. Serum, stres ve kötü beslenmeye direnen hücrelere güç verir.

 

SERUM NEDİR? KİM, NASIL KULLANMALIDIR? TIKLAYIN!
 

 

Kendinize uygun serumu nasıl bulursunuz?

 

Serumlar yoğun konsantrasyonlar olduğundan etkileri çabuk görülür. Cilt yaşlanırken, 27-28 yaş civarı belirti vermeye başlar. Bu yaşlarda önleyici olarak serum kullanılabilir. 30-40 yaşlarında farklı serumlar, 40 üstünde farklı içerikte serumlar seçilir. 40’tan itibaren hormonal denge de farklılıklar oluştuğundan yaşlanma hızlanır. Bu yaşlarda da daha yoğun içerikli serumlar seçilmesi gerekir. 

 

Kendinize uygun serumu öğrenmek için, yaşınızı, çözmek istediğiniz cilt sorununu ve cilt tipinizi [email protected]’ a yazabilirsiniz. Uzmanlarımız size bu konuda faydalı önerilerde bulunacaktır. Güzellik Hattı’mızı henüz duymadıysanız, lütfen buraya TIKLAYIN!

 

Şimdi kısaca yaş aralıklarına göre bazı öneriler sunalım…

 

20’li yaşlar
 

Shiseido Ultimune’u 20 yaşından itibaren cildini korumak ve dış etkilere karşı güçlendirmek isteyen herkes kullanabilir. Ultimune Power Infusing Concentrate, cilt fonksiyonlarının en iyi potansiyele ulaşmasına, cildinizin tıpkı doğduğunuz andaki gibi göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı olur. Ayrıca cildin bağışıklığına etki ettiği için yara izlerinin de çabuk düzelmesine olumlu katkıları vardır. Ultimune’u sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Üzerine düzenli kullandığınız başka kreminiz varsa, onu da sürebilirsiniz.
 

SHISEIDO ULTIMUNE’U KİM, NASIL KULLANMALI? TIKLAYIN!
 

 

30’lu yaşlar
 

30’lu yaşlar ilk kırışıklıkların ve çizgilerin görüldüğü, belirginleştiği yaşlardır. Bu yaşlarda sıkılık veren, cildi toparlayan ve gözenekleri sıkılaştıran bir serum kullanmak gerekir. Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum, kırışıklıklar, sarkma ve ciltteki cansız görünüme karşı mucizevi çözümler sunarak zamanla mücadele eden müthiş bir serumdur. 
 

KIRIŞIKLIK, SARKMA, DONUKLUK: HEPSİYLE SAVAŞAN MUCİZE BİR SERUM VAR! TIKLAYIN!
 

30’LU YAŞLARDA CİLDİMİZDE NELER OLUR? HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANMAK GEREKİR? TIKLAYIN!
 

40 ve üstü yaşlar

 

Bu yaşlarda cilt sarkmasına, donukluğa, belirgin kırışıklara ve elastikiyetini kaybeden cilde karşı özel serumlar kullanmak gerekir. Hatta 2 farklı serumu sabah ve akşam kullanabilir ya da güm aşırı değiştirerek kullanabilirsiniz. Shiseido Ultimate Regenerating Serum, yaşlanmaya karşı cildin direncini inanılmaz geliştiren ve yaşlanmaya karşı savunan üstün nitelikli serumdur. Cildin esnekliği ve dolgunluğu belirgin şekilde artar. Shiseido Ultimate Regenerating Serum, sarkan yüz hatlarını sıkılaştırır, kırışıklıkları ve cilt esnekliğini iyileştirir. 

 

Shiseido Future Solution LX Superior Radiance Serum, Shiseido 'ya özel Skingenecell 1P ve çığır açan Pearl Hybrid Complex ile formüle edilmiştir. Eşit olmayan cilt tonu ve matlık gibi gözle görülür sorunlara karşı cildin dayanıklılığını arttırır. Parlak, inci gibi ışıltı saçan cilt tonu yaratır, böylece genç ve taze görünüm verir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ