Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ULTIMUNE EFSANESİ DEVAM EDİYOR!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Serum

ULTIMUNE EFSANESİ DEVAM EDİYOR!

  • Temmuz 01, 2020

Shiseido’nun geçtiğimiz yıl piyasaya çıkardığı Ultimune konsantre bakım ürününe müthiş bir tamamlayıcı geldi: Ultimune Eye Concentrate! Göz çevremiz artık çok daha genç ve sağlıklı!

 

ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE

Ultimune, cilt için gerçek bir mucize. Bu ürünün o kadar çok marifeti var ki, kullananlar bir daha ondan vazgeçemiyor. (Ultimune ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulmak için TIKLAYIN.) Shiseido bu ürünü tam 20 yıllık araştırma sonucu üretti. Ultimune’un bu kadar özel ve eşsiz kılan şey ise; cildin bağışıklığını yöneten Langerhans hücrelerine erişerek sağlıklı ve güzel görünen bir cildin arkasındaki bağışıklık gücünü keşfetmesi... Cildin bağışıklığını olumlu yönde etkileyen bir ürün olan Ultimune, dünyada da bir ilk. Bu yüzden ‘cildin bağışıklığını güçlendiren konsantre’ diye isimlendiriliyor. Yani bir serumdan çok daha fazlası...

Yaşlanma belirtilerine karşı direnç sağlayan,global anti aging bakım yapan,ciltte ki  mikro dolaşımı artırıran, cildi koruyan, cildin yenilenme hızını arttırarak bağışıklığını güçlendiren böylece ciltteki yara izlerinin bile çabuk iyileşmesini sağlayan Ultimune’a şimdi bir de eşi benzeri olmayan bir tamamlayıcı geldi: Göz çevresi için özel olarak üretilen Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate

Ultimune efsanesi devam ediyor! 

Ultimune Power Infusing Eye Concentrate nedir?

Ultimune Eye Concentrate, cilt bağışıklığını arttıran göz çevresi için konsantre bir bakım. Bu ürün dünyada bir ilk! Konsantre, mevcut göz çevresi şikayetlerine çözüm sunmanın ötesinde, göz çevrenize her türlü hasara karşı savaşmak için güç verir ve üstüne uyglayacağınız göz çevresi kreminin etkisini arttırır. Bu sayede daha genç, daha sağlıklı bir göz çevresine sahip olursunuz. 


Ödüllü teknoloji!

Cilt bağışıklığını arttıran dünyadaki ilk konsantre ürün olan Ultimune Eye, Shiseido’nun ödül kazanan teknolojisi Ultimune Complex ve yeni ImuMoisture Extract ile formüle edilmiştir. 

Piyasaya çıktığı günden itibaren çok başarılı bulunan ve güzellik otoriteleri tarafından ödüllendirilmeye doymayan Ultimune’dan sonra Ultimune Eye’da kesinlikle onun izinden gidecek gibi görünüyor.

Nasıl etki ediyor, gözle görülür sonuçları neler?

Ultimune Eye sürekli kullanımda, cilt dokusunu, tonunu ve konturunu belirgin bir şekilde düzeltir. 4 haftalık kullanımda aşağıdaki etkileri gözlemlersiniz:

• Göz çevresi derisi anında pürüzsüz, yumuşak ve esnek olur.

• Kuru ve pürüzlü deri yumuşar.

• Koyu halkalar minimize olur ve göz çevresi canlanır. 

• Kırışıklıklar, hat ve donuk görünüm gibi yaşlanma izleri azalır. 

Ultimune Eye ile birlikte hangi göz çevresi kremlerini kullanabilirsiniz?

Göz çevresini güçlendiren, cildin bağışıklığını arttıran bir konsantre bakım olan Ultimune Eye’ın üzerine uygulayacağınız krem, Ultimune sayesinde etkisini çok daha hızlı ve daha güçlü olarak gösterecektir. 

ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE

Kırışıklık karşıtı

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, göz çevresindeki 6 çeşit kırışıklığa karşı hızlı ve etkileyici bir çözüm sunan göz çevresi bakım kremidir. Yoğun nemlendirmesi sayesinde kuruluktan oluşan ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltır.

Yaşlanma ve sarkma karşıtı

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream, cildi sıkılaştırma ve toparlama uzmanı Vital Perfection serisinin anti-aging etkili göz çevresi bakım kremidir. Retinol içerir. Retinol, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekler. Göz çevresini sıkılaştırır ve toparlar.

GÖZ ÇEVRESİNE DAİR ARADIĞINIZ TÜM ÜRÜNLERİ BULABİLECEĞİNİZ EXCLUSIVE/ GÖZE DAİR HER ŞEY KATEGORİSİNE TIKLAYIN!

Ultimune Eye Concentrate’i kimler kullanmalı?

Ultimune Eye için belirli bir yaş sınırı yok. 20 yaşından itibaren göz çevresini korumak ve dış etkilere karşı güçlendirmek isteyen herkes bu bakım ürününü kullanabilir. Ultimune Eye, yaş veya şikayet fark etmeksizin göz çevresinin durumunu geliştirmek için, cilt bağışıklığını aktive ederek, cildin direncini güçlendirir.

Ultimune Eye’ı nasıl kullanmalısınız?

Ürünü sabah ve akşam temiz göz çevresine uygulayın. Parmak uçlarınızla çok hafif masaj hareketleriyle cilde iyice yedirin. Ardından kullandığınız başka bir serum ya da göz çevresi kremi varsa üstüne onu sürebilirsiniz. Makyaj altına da rahatlıkla kullanılabilen bir üründür. Cildinizin ürünü emme durumuna göre 1 ya da 2 pompa Ultimune kullanabilirsiniz. Şeffaf renkli, likit jel kıvamlı bir üründür. Cilt tarafından hızla emilir. 

ULTIMUNE EYE UYGULAMA VİDEOSU
 


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ