Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SHISEIDO GLOW REVIVAL SERİSİ Mİ, SUPER CORRECTIVE SERİSİ Mİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Serum

SHISEIDO GLOW REVIVAL SERİSİ Mİ, SUPER CORRECTIVE SERİSİ Mİ?

  • Temmuz 04, 2020

Shiseido kadınların hayallerini gerçekleştirmek konusunda gerçek bir dahi. Çünkü ne istediğimizi biliyor ve uzun yıllar boyu bunun üstünde çalışıyor. Karşımıza beklentilerimizi karşılayan ürünlerle çıkıyor. Sonuç? Elbette başarı!
 

Gelin markanın mucizevi sonuçlar yaratan 2 serisini karşılaştıralım, siz de kendinize uygun olana karar verin. 
 

Medikal estetikten esinlenilmiş: Bio Performance

 

Glow Revival ve Super Corrective serileri, Bio Performance başlığı altında toplanan 2 süper kahraman seri. Neden bu serilerin Bio Performance adı altında toplandığı ise çok çok çok önemli. Çünkü Bio Performance’lar medikal estetikten esinlenilmiştir. 30’lu yaşlarda Shiseido’nun Bio Performance serisindeki ürünler çok etkilidir. 

 

Evet; bu serinin özelliği, tempolu hayata uygun, az ürünle çok etki bekleyen, medikal estetikten esinlenilmiş bir seri olmasıdır. 

 

SİZE HANGİSİ UYGUN? Glow Revival mı? Super Corrective mi?
 

 

1) 30’lu yaşlarda mısınız? İlk çizgiler belirmeye başladı mı? Cildiniz mat ve yorgun mu görünüyor?

 

Evet, ilk önceliğiniz yaşlılık belirtileriyle savaşmaksa Super Corrective serum ve göz çevresi size uygun olabilir. Çünkü Super Corrective, cildin genç kalmasını sağlayan kolajen, elastin ve hyalüranik aside odaklanır.

 

Super Corrective’in sırrı: Kolajen, elastin ve hyalüranik asit. Kırışıklıkları açmaya odaklanır. 

 

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum, kırışıklıklar, sarkma ve ciltteki cansız görünüme karşı çözümler sunan, zamanla mücadele eden müthiş bir serumdur. Anında cilt daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm alır ve her gün düzenli kullanımla etkisi daha da artar. Yalnızca bir haftada ciltteki sıkılık gözle görülür biçimde artar. Üç haftada derin kırışıklıkların görünümü farkedilir biçimde azalır. Gençlik görünümünün daha uzun süreli olmasının sırrı, kolajen, elastin ve hyalüronik asitin ciltte ideal seviyede varolmasıdır. Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum işte bu üç unsurun üzerine odaklanır, sırrı bu!

Tüm cilt tipleri için uygun olan bu serumu sabah ve akşam kullanabilirsiniz.
 

Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream, zamana karşı savaşan bir göz kremi. Kremi düzenli kullandığınızda gözlerin etrafında oluşan yorgun görüntü eski haline döner. Göz çevresini onarır, kırışıklıkları gözle görünür şekilde azaltır ve göz altı morluklarını giderir. Sabah ve akşam bu kremi kullanabilirsiniz.
 

30’LU YAŞLAR İÇİN ANTI-AGING REHBERİ! TIKLAYIN!
 

 

2) 30’lu yaşlarda mısınız? Cildiniz donuk, mat ve yıpranmış mı gözüküyor? Renk eşitsizlikleri, lekeler ve koyu halkalar belirgin mi? Işıltılı bir cilt mi istiyorsunuz?

 

Glow Revival serum ve göz çevresi kremi öncelikle ışıltılı bir cilde odaklanır. Ciltteki renk eşitsizliklerini gidermeye, kızarıklık, kırışıklık ve gözeneklerin rahatsız edici durumunu düzeltmeye çalışır. 
 

Glow Revival’ın sırrı: 'Multi-Capisolve 1124™', TXG Complex' ve Vitamin C Kompleksi. Işıltılı bir cilde odaklanır.
 

Glow Revival Serum: Homojen bir cilt tonu, sıkılaşmış ve yaşlanma belirtileriyle mücadele eden bir cilt yaratmak için Shiseido’nun orijinal içeriği 'Multi-Capisolve 1124™*' ile formüle edilmiştir. Bu özel içerik sayesinde Glow Revival Serum, cilt tonunu etkin bir şekilde düzeltir; kızarıklık, kırışıklık ve gözenek görünümünü en aza indirir. 'TXG Complex' ve Vitamin C Kompleksi ile renk dengesizliğini ve koyu lekeleri azaltır. Tüm bunların sonucunda aynada gördüğünüz aydınlık ve pürüzsüz bir cilt olur. 

 

Tüm cilt tipleri için uygun olan bu serumu sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Özellikle renk eşitsizliği olan bölgelere lokal olarak masajla uygulama yaparsanız etkili bir sonuç alırsınız. 

 

Glow Revival Eye Treatment: Göz çevresinin genel görünümünü düzelten ve çoklu şikayetleri hedef alan 24 saat nemlendirici etkili göz çevresi kremidir. Göz çevresini aydınlatır ve ışıltı verir. Koyu halka görünümünü ve ince çizgileri minimize eder. Torbalanmayı yok eder. Kılcal damarları canlandırarak, göz çevresinin genel görünümünü düzeltmeye yardımcı, çoklu şikayetleri hedef alan bu kremi Kassa masaj tekniğiyle uygularsanız en etkili sonucu alırsınız. Kassa masaj tekniğini öğrenmek için TIKLAYIN!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ