Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SHISEIDO BIO PERFORMANCE GLOW SERUM İLE CİLDİNİZE IŞILTI KATIN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Serum

SHISEIDO BIO PERFORMANCE GLOW SERUM İLE CİLDİNİZE IŞILTI KATIN!

  • Temmuz 12, 2020

 

Tamamen parlak ve kusursuz bir cildi hayal olmaktan çıkarıp gerçeğe taşıyan Shiseido’nun yeni ürününü yakından inceledik...

 

Cilt bakımında beklentileri fazlasıyla karşılayan ve her yeni ürünüyle çıtayı biraz daha yükselten Shiseido’dan yeni bir mucizeye hazır mısınız? Ama uyarıyoruz, bu serumla büyük aşk yaşayacaksınız! Çünkü Shiseido Bop Glow Revival Serum, tamamen parlak bir cilt yaratmaya odaklanarak cildi kusursuzlaştıran çok fonksiyonlu bir serum. Ve bu iddiasını tam da dediği gibi gerçekleştiriyor!

 

Glow Revival Serum’un diğerlerinden farkı ne?

 

Shiseido Bop Glow Revival Serum, homojen bir cilt tonu, sıkılaşmış ve yaşlanma belirtileriyle mücadele eden bir cilt yaratmak için Shiseido’nun orijinal içeriği 'Multi-Capisolve 1124™*' ile formüle edilmiştir. Bu özel içerik sayesinde Shiseido Bop Glow Revival Serum, cilt tonunu etkin bir şekilde düzeltir; kızarıklık, kırışıklık, sarkma, donukluk ve gözenek görünümünü en aza indirir. 'TXG Complex' ve Vitamin C Kompleksi ile renk dengesizliğini ve koyu lekeleri azaltır. 
 

Tüm cilt tipleri için uygun olan bu serumu sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Özellikle renk eşitsizliği olan bölgelere lokal olarak masajla uygulama yaparsanız etkili bir sonuç alırsınız.
 

Kimler kullanıyor?

 

Glow Serum’un ışıltısına elbette herkesten önce Hollywood yıldızları katıldı! Amy Adams, Leighton Meester gibi yıldızlar ve podyum dünyasının ünlü top modelleri ciltlerini aydınlatan bu serumun bağımlısı oldular. 
 

Dikkat edin; eğer etrafta sağlıkla parlayan ışıl ışıl tenli bir kadın görürseniz, muhtemelen Glow Serum kullanıyordur!

Cildin bağışıklığını güçlendiren özel bir konsantre olan Ultimune ile Glow Serum'u birlikte kullanın, cildiniz hiç olmadığı kadar güçlenip parlasın! Bu iki ürünü nasıl birlikte kullanacağınızı yazımızdan öğrenin: TIKLAYIN!
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ