Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ESSENTIAL ENERGY NEMLENDİRİCİ SERİSİ CİLT BAKIMINDA ÇIĞIR AÇIYOR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Nemlendirici

ESSENTIAL ENERGY NEMLENDİRİCİ SERİSİ CİLT BAKIMINDA ÇIĞIR AÇIYOR

  • Temmuz 03, 2020

 

Nemlendiriciler, genç bir görünüm ve yaşlanmaya karşı cildin en önemli silahıdır... Cildin üst yüzeyindeki hücrelerin yüzde 40'ını su molekülleri oluşturur ve bunlar cildin hemen altında bir çeşit koruyucu bariyer meydana getirirler. Nemlendiricilerin etkili oldukları bölge, cildin en üst tabakasıdır. Bu nemlendirici ürünler su moleküllerini cildin alt tabakalarına kadar taşıyarak, cilde derinlemesine nem sağlarlar.

O yüzden cildi nemlendirmek ile yaşlanma belirtileri arasında doğrudan bir ilişki vardır. Cildi susuz bırakmamak gerekir! Susuz kalan cilt kurur, kırışır. 
 

Nemlendirici kullanmak cilt için hayati önem taşıyor

 

Cilt tipiniz ne olursa olsun, cildinizi her gün nem kaybına karşı nemlendirmeniz gerekiyor. Yağlı bir cildinizin olması, nemlendirici kullanmanıza gerek yok anlamına gelmez. 
 

 

Shiseido Essential Energy serisindeki nemlendiricilerin özelliği ne?

 

Essential Energy serisi 3 çeşit nemlendiriciden oluşuyor: Moisturizing CreamMoisturizing Gel Cream  ve Day Cream SPF20. Bu 3 nemlendiricinin birbirinden farkı, cilt tiplerine göre ayrışıyor olmasıdır. Moisturizing Cream, kuru ve karma ciltler için yoğun nemlendiricidir. Moisturizing Gel Cream, hafif ve jel yapısından dolayı yağlı ciltlerin kullanımına uygundur. Day Cream SPF20 ise gündüz koruması isteyen nemsizlik, donukluk ve yorgun görünümden şikayet eden tüm cilt tipler için idealdir.
 

 

Özel bir teknoloji

 

Bu seride özel bir teknoloji kullanılmıştır: ReNeura teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde cildin nemli, ışıltılı, sağlıklı görünmesini sağlar. Cilt bakımının cildinize etki etmesi için duyuları uyarır.

ReNeura teknolojisi koku hissi, zihin ve cilt arasındaki bağlantıya odaklanan Shiseido’nun orijinal aromakoloji teknolojisi ile tamamlanmaktadır.
 

 

Zarif bir çiçek kokusu, taze armut notaları, yumuşak misk ve Japon eriği duyuları uyarır. Tatlı portakal kokusu stresi azaltır. Pürüzsüzlük için içeriğinde aktif algılama pudrası ve nemi hapseden yağ vardır. Bir diğer etken maddesi Ashitaba özüdür. Bu öz, hücrelerin enerji verimliliğini arttırır, mitokondriyi hasardan korur. Bu kremi kullandıkça; kusursuz nemli, içten gelen aydınlıkla parlayan, yenilenmiş, enerji dolu ve pürüzsüz bir cilde kavuşursunuz. 
 

Day Cream SPF20 ise UV ışınlarına, çevresel faktörlere ve polenlere karşı koruma sağlar. Polenlerin cilde yapışmasını önlemek için bariyer etkisine sahiptir. Tarçın özü ile kılcal duvarları güçlendirir. Ginseng özü ile hücrelere enerji verir.

 

4 haftalık kullanımdan sonra ne dediler?

 

Essential Energy serisinin araştırmaları sırasında yapılan analizler sonucunda kullanıcılar şunları söylemiştir:
 

- %90 Cildimi pürüzsüz yapıyor. 

- %95 Cildim nemli.

- %90 Donukluk onarılıyor.

- %88 İnce çizgiler daha az görünüyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ