Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZALTI MORLUKLARI NASIL KAPATILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING CONCEALER
SHISEIDO
Yüksek Kapatıcılığa Sahip Dayanıklı Likit Kapatıcı
1.850,00 TL
TSUTSU FUDE CONCEALER BRUSH
SHISEIDO
Tsutsu Fude Kapatıcı Fırçası
1.700,00 TL
SYNCHRO SKIN INVISIBLE SILK LOOSE POWDER
SHISEIDO
Cildi Pürüzsüzleştiren Transparan Toz Pudra - Mat ve Parlak
2.300,00 TL

Göz Makyajı

GÖZALTI MORLUKLARI NASIL KAPATILIR?

  • Mayıs 23, 2022

Sabah uyanıyorsunuz hazırlanmak için ayna karşısına geçiyorsunuz ve o da ne gözaltı morluklarınız belirginleşmiş, tüm yorgunluğunuz adeta göz çevrenizden okunuyor.

Gözaltı morluklarını kapatmanın onları görünmez hale getirmenin yollarını arıyorsunuz. Gözaltında ki morlukları kapatmak hiç de kolay olmuyor maalesef. Ya da oh tamam hallettim diyorsunuz fakat ilerleyen saatlerde tekrar kendini göstermeye başlıyor. 
Bu durumları yaşamamak için doğru ürün seçimi ve doğru uygulama teknikleri oldukça önemli. İşte size gözaltı morluklarını kamufle etmenize ve onları kapatmanıza yardımcı olacak birkaç püf nokta…

-  İlk olarak gözaltlarınızda morluk endişesi yaşıyorsanız mutlaka bu endişenize uygun olan bir göz çevresi bakım kremini düzenli olarak kullanmanızı ve kapatıcı işlemine geçmeden göz çevrenizi bu ürünle nemlendirmenizi tavsiye ederiz. Siz hala morluk endişeniz için uygun olan bir göz çevresi bakım kremi bakım rutininize eklemediyseniz Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate ürününü mutlaka incelemelisiniz.

-  Sonra ki adımımız ise gözaltımızı kapatmak için kullanacağımız Concealer (kapatıcı). Kapatıcı uyguladıktan sonra genellikle renklerin uymadığından, rengin grileşmesinden veya gün içerisinde birikmesinden şikayet ederiz. Bu konu da kapatıcı seçiminizi yaparken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta vardır. Renk konusunda seçim yaparken her zaman fondöten renginizden 1-2 ton açık renkte olanı tercih etmelisiniz. Çünkü daha açık tonda olan renkler gözaltı morluklarınızı kapatmak yerine rengini grileştirecektir. Birde uygulama yöntemi oldukça önemli tabi ki, kapatıcınızı uygularken yoğun miktarlarda uygulamaktan kaçının. Az az aldığınız ürününüzü bir kapatıcı fırçası ile tampon haraketlerle uygulamaya özen gösterin. Bu uygulama kapatıcınızın göz çevrenizde kalın durmasını ve birikmesini önleyecektir. Doğru fırça seçimi ile gözaltı morluklarını kapatmak daha kolay ve etkili olur.  Elbette yapı da çok önemli, seçeceğiniz kapatıcınızın nemli bir yapıda olmasına, göz çevrenizi kurutmamasına özen gösterin.  Kapatıcı olarak Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer kapatıcı fırçası olarak da Shiseido Tsutsu Fude Concealer Brush ürünlerini incelemenizi tavsiye ederiz. 

-  Son olarak gözaltına uyguladığımız kapatıcımız kalıcılık özelliğine sahip olsa da yine de ürünü göz çevremize sabitlememiz faydamıza olacaktır. Bunun için ise transparan pudraları tercih edebilirsiniz. Renkli pudralar gözaltınızda koyuluğa ve kuruluğa sebep olabilir. Bu sebeple transparan pudralar renksiz ve daha ince yapıya sahip olduklarından risksizdir. Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder tercih edebilirsiniz.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ