Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HEM DOĞAL DURAN HEM DE KAPATICI FONDÖTENLER LİSTESİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Fondöten

HEM DOĞAL DURAN HEM DE KAPATICI FONDÖTENLER LİSTESİ

  • Haziran 30, 2020

Cildinizdeki pürüzleri örtmek istiyorsunuz ama yüzde maske gibi duran kalın fondötenleri hiç sevmiyorsunuz. Kullandıktan sonra varlığını bile unutacağınız, hafif, tende oldukça doğal duran ama kapatıcılığı da iyi seviyede bir fondöten arıyorsunuz… Böyle fondötenler yok mudur acaba? Elbette var!

 

Bu tarz fondöten arayışındakiler için harika önerilerimiz var!

 

Su gibi hafif ve yüksek kapatıcılıkla!

 

Nars All Day Luminous Weightless Foundation, ciltteki tüm pürüzleri kapatıp, ten rengini eşitleyerek kusursuz ve çok doğal bir görünüm sağlar. Çok hafif ve likit aydınlatıcı bir fondötendir. Mat bitişli olmasına rağmen, ışığı yansıtma özelliği taşır. Pürüzsüz ve kadifemsi bir cilt yaratır. Yüksek kapatıcılığa rağmen cilt üzerinde asla ağırlık yapmaz, su gibi hafiftir. KAPATICILIĞINI YAPISINI AĞIR VE KALIN YAPARAK DEĞİL, ÜRÜNÜ ÇOK PİGMENTLİ TASARLAYARAK SAĞLAMIŞLARDIR. 

 

16 saate kadar kalıcılık sağlar. Özellikle normal/karma/yağlı veya yağlıya dönük ciltler için çok idealdir. Cilt ile hemen bütünleşen ve cildi bir giysi gibi saran bir fondötendir. Cilt ile çabuk bütünleşen ve sabitlenen bir fondöten olduğundan hızlıca uygulanması önerilir. Karma/yağlı veya yağlıya dönük ciltler için çok idealdir.

 



Cildin gün içindeki değişimlerine uyumludur, hep doğal ve taze görünüm sağlar!

 

Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation SPF20, ‘Tepkisel Algı Teknolojisi’ ile cildin doğal canlılığını yüzeye çıkaran ve gerçek ışıltısını gözler önüne seren, cilt ile senkronize olan likit fondötendir. Hafif ve yağsız bir formüle sahiptir. Cildin gün içindeki cilt değişikliklerine uyum sağlar. Gözenek ve ince çizgi görünümünü minimize eder; gün boyu taze ve yenilenmiş bir görünüm sağlar. Modern mat ama aydınlık görünümlü doğal bir bitiş sağlar. 

 

Ciltte yağlanmayı ve terlemeyi engelleyen yapısı ile cilt yumuşak ve taze görüntüsünü saatlerce korur. Güneş koruma faktörü 20’dir ve cildi güçlü şekilde zararlı ışınlardan korur. Tüm cilt tipleri ile uyumludur.


Cildin kendi doğal ışıltısını ortaya çıkarır!

 

Nars Sheer Glow Foundation, cilt tonunu eşitleyen, ince yapılı, cildin ışıltısını ortaya çıkaran harika bir fondötendir. Kapatıcılığı ayarlanabilir. Cildi nemlendirir ve daha parlak, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar. Günlük olarak kullanıldığında cildin parlaklığını ve yapısını iyileştirir. Makyaj artistlerinin kuru ciltlerde kullanmayı en sevdiği fondötenlerden biridir! 

Sheer Glow Foundation aynı zamanda kapatıcı olarak da kullanılabilir. Gözlerinizin ve dudaklarınızın çevresine de uygulayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ