Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: CİLDE IŞILTI VEREN FONDÖTENLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
FUTURE SOLUTION LX TOTAL RADIANCE FOUNDATION SPF20
SHISEIDO
Cildi Aydınlık Gösteren Yaşlanmaya Karşı Direnç Kazandıran Fondöten SPF 15
5.250,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL

Fondöten

TREND ALARMI: CİLDE IŞILTI VEREN FONDÖTENLER

  • Haziran 30, 2020

Aydınlatıcı etkisi olan fondötenler, cildi daha genç ve daha sağlıklı gösterir. Bu tarz fondötenler makyaj aşamasında çizgilere dolmaz, cildi düz, gergin ve pürüzsüz gösterirler. Kırışıklıkları flulaştırırlar. Aşırı yorgun ve çökkün göründüğünüz zaman bile cildinizi bir anda toparlayıp, iyi gösterirler. 

Şimdi biz aydınlatıcı etkinin bir adım ötesine geçelim ve cilde biraz daha parlak ve satenimsi görünüm veren fondötenler neler onlara bakalım. 

Tüm cilt tipleri için muhteşem bir ürün!

1) Shiseido Synchro Skin fondötenin ışıltı versiyonu olan GLOW Synchro Skin fondöten, bu tip fondötenlerle ilgili bilinen genel yargıları çürüttüğü için kesinlikle eşsiz ve muhteşem! Nasıl mı? Işıltılı bir fondöten olmasına rağmen ciltte yağlı bir his bırakmıyor. Cildi yağlandırmıyor. Çünkü ‘Gelişmiş Algı Teknolojisi’ ile üretildiğinden, gün boyunca cildin ton ve nem seviyesi ile senkronize oluyor. Yani cildin gün içindeki değişikliklerine adapte oluyor. Böylece hep iyi ve ilk uygulandığı andaki gibi taze görünüyor.

Radyant yapıdaki fondötenler genelde yoğun kıvamda olur ama bu fondöten ince bir yapıya sahip. Cilde uygulandığında hafif ve yumuşak bir his bırakıyor. Gözenek ve çizgileri aynı doğallıkla flulaştırıyor. Cildine nem, ışıltı ve doğal kapatıcılık kazandırmak isteyen her kadın için ideal bir fondöten


 


Olgun ciltler için eşsiz

 

2) Cildinizin daha genç görünmesini mi istiyorsunuz? Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF15, ciltteki gölgeleri gideren ve cilde ışıltılı bir gençlik parıltısı kazandıran, yaşlanma karşıtı bir fondöten. Cildi adeta ışıkla canlandırıyor. 12 saat boyunca pürüzsüz, ışıltılı bir görünüm ve 24 saat boyunca zengin nemlendirici bir etki sağlıyor. 

 

Kuru, mat ve cansız ciltler bu fondöteni mutlaka denesin

 

3) Kuru ciltlere hayat ışığı veriyor: Shiseido Future Solution LX Total Radiance Foundation sayesinde enfes bir parlaklıkla aydınlanan cilt, kusursuz bir görünüm sağlayacak şekilde ışığı güzelce emiyor ve geri yansıtıyor. Donuk ve bitkin cilt görünümüne engel oluyor. Büyük gözeneklerin belirginliğini azaltıyor. Kuru ciltler için ideal bir fondöten. 


 

Normal, karma, kuruya dönük ve kuru ciltlere mükemmel

 

4) Saten gibi cilt için: Nars Sheer Glow Foundation, cilt tonunu eşitleyen, ince yapılı, cildin ışıltısını ortaya çıkaran harika bir fondöten. Kapatıcılığı ayarlanabilir. Cildi nemlendiriyor ve daha parlak, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlıyor. Günlük olarak kullanıldığında cildin parlaklığını ve yapısını iyileştiriyor. Makyaj artistlerinin en sevdiği fondötenlerden biri! 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ