Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIŞ İÇİN EN MÜKEMMEL 3 TEN ÜRÜNÜNÜ İNCELEDİK
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Nemlendirici

KIŞ İÇİN EN MÜKEMMEL 3 TEN ÜRÜNÜNÜ İNCELEDİK

  • Temmuz 20, 2020

Elbette cildin doğal ışıltısını ortaya çıkartan ürünlerle! Kışın da – cilt tipiniz ne olursa olsun- cildinizi sağlıklı parlaklığa kavuşturacak 3 mükemmel ürün karşınızda!

Kuru ve kuruya yatkın ciltler için

Nars Sheer Glow Foundation 

Cilt tonunu eşitleyen, ince yapılı, cildin ışıltısını ortaya çıkaran harika bir fondöten! Cildi nemlendiriyor ve daha parlak, pürüzsüz olmasını sağlıyor. Saten bitişli olduğundan cildi taze, genç ve sağlıklı gösteriyor. Çizgilere dolmuyor, yorgun görünümü mükemmel şekilde gizliyor. Orta kapatıcılığa sahip ve kalıcılığı yüksek.

 

Yağlı ciltler için

Nars All Day Luminous Weightless Foundation

Ciltteki tüm pürüzleri kapatıp, ten rengini eşitleyerek cilde kusursuz ama çok doğal bir görünüm veren, yağsız fondöten. Yüksek kapatıcılığına rağmen cilt üzerinde ağırlık yapmıyor. Çok hafif ve likit yapısı var. Mat bitişli olmasına rağmen, ışığı yansıtma özelliği taşıyor. Pürüzsüz, aydınlık ve kadifemsi bir cilt yaratıyor. Cilt ile hemen bütünleşen ve cildi bir giysi gibi saran bir fondöten olduğundan hızlıca uygulanması en iyisi. 
 

Bu fondöten cilde çok hızlı sabitlendiğinden ürünü cilde sabitlemek için üzerine transparan pudra uygulamaya gerek bile kalmıyor. Uzun süre kalıcı...

 


Tüm ciltler için

 

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 

Hiçbir renkli nemlendiricide olmayan özellikler kendisinde var! O yüzden ünlülerin kırmızı halıda bile tercih ettiği bir ten ürünü. Nemlendirme sağlarken cilde sağlıklı bir ışıltı veren renkli nemlendirici. Gözenek ve çizgilerin görünümünü en aza indiriyor Eşit olmayan cilt tonunu dengeliyor. Cilde aydınlık bir görünüm veriyor çünkü parlak bitişli. Az-orta arası bir kapatıcılığı var. Kat kat uygulayarak kapatıcılığı arttırılabilir.

Düzenli kullanımda, 4 hafta içinde ciltteki lekelerin görünümünü azaltıyor. Yağ içermediğinden tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanabilir. Siz söyleyin, böyle özelliklere sahip başka bir renkli nemlendirici gördünüz mü?

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ