Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KONTÜR VS. STROBING
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Fondöten

KONTÜR VS. STROBING

  • Temmuz 12, 2020

Strobing -artık bildiğimiz üzere- “‘Wet Look’ dediğimiz ıslak görünümlü makyajın daha güçlü ama daha doğal hali. Şöyle ki; strobing yüzümüzde ışığın doğal olarak vurduğu alanları aydınlatıcı yardımı ile güçlendirerek daha natürel, daha nemli ve daha aydınlık bir cilt görünümü elde etmek için kullanılıyor. Şimdilik kontürü unutun, strobing’e odaklanın! 
 

Elbette kontürün yeri makyajda tartışılmaz ve vazgeçilmez ama şimdilerde moda strobing ve strobing yaparken kontüre “bye bye” diyoruz! Çünkü kontürde yüz hatlarını vurgulayan net hatlar varken, strobing makyajda ise doğal ışık vurgusu öne çıkıyor.
 

Strobing’de cildin nemli ve ıslak görünüyor olması lazım, yağlı değil. Şimdi, strobing’in temel püf noktalarına geçelim! 
 

 

1) Cildinizi nemlendirin

 

Strobing’de cildinizin parlaklığı çok önemli. Mat ve kuru bir cildiniz varsa, nemlendirici bir baz ile önce cildinizi neme doyurun. Nemlenmiş cilt, canlanır ve taze görünür. Kendi doğal ışıltısını kazanır. Make Up For Ever Ever Step1 Skin Equalizer Hydrating Primer ile cildinizi makyaja hazırlayabilirsiniz.
 

2) Aydınlatıcı seçimi

 

Cilt tonunuzla uyumlu bir aydınlatıcı seçin. Açık tenliler gümüş ışıltılı tonları (Nars Copacabana Illuminator), orta tenliler pembe tabanlı olanları (Nars Orgasm Illuminator), koyu tenliler bronz tonlu aydınlatıcıları seçebilirler

(Nars The Multiple South Beach).

 

3) Aydınlatıcının yeri

 

Aydınlatıcıyı tüm yüzünüze uygulamayın. Işığın doğal olrak yüzünüze vurduğu yerlere uygulayın: Kaş üstü, kaş kemiği, göz pınarları, elmacık kemiklerinin üzeri, burun kemiği üzeri, çene üzeri ve dudak üstündeki noktaya uygulayabilirsiniz. 


 

4) Aydınlatıcıyı dağıtın

 

Aydınlatıcı sürdüğünüz yerlerin üzerinden bir fırça ile geçin ki netliği gitsin, doğal dursun. Make Up For Ever Fun Brush #120 ile bu işi çok iyi yapabilirsiniz.


 

5) Yağlı ciltlere mat allık veya bronzer

 

Eğer yağlı bir cilde sahipseniz, mat bronzlaştırıcı ya da mat allık ya da tercih edin. Pırıltı sadece kullandığınız aydınlatıcı da olsun. Bu durumda Shiseido Bronzer ve Nars Blush Gina’yı tercih edebilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ