Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TEK PALETLE TÜM MAKYAJI YAPMAK MÜMKÜN MÜ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Göz Makyajı

TEK PALETLE TÜM MAKYAJI YAPMAK MÜMKÜN MÜ?

  • Mayıs 11, 2021

Palet kullanmanın en güzel yanı, yanınızda başka ürün taşımanıza gerek olmaması. Tek paletle tüm makyajınızı yapabilir, makyajınızı tazeleyebilirsiniz. Çantada taşınması kolay, uygulaması pratik...

Peki, makyaj paletini neye göre seçmek lazım?

Tabii ki ihtiyacınıza göre palet satın almalısınız. Ama cilt tonunuza göre de seçim yapabilirsiniz. Özellikle yüz paletlerinde bu kriter önemlidir.

Nars Euphoria Palet

8 far renginden oluşan ve 3 aydınlatıcı tonu ile her daim yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir palet olmaya aday. 

Saten, ışıltılı ve mat yapıdaki şeftaliden pembeye ve kahve tonlarındaki farlar ile sonsuz göz makyaj görünümleri elde etmeniz çok kolay. Aynı zamanda 3 farklı tona sahip toz aydınlatıcılar ile ışıldayan ve sağlıklı bir cilt görünümü sağlayabilirsiniz. 3 farklı tona sahip aydınlatıcılar ile isterseniz daha belirgin elmacık kemikleri görünümü veya daha doğal bir parlaklık ile taze bir görünüm elde edersiniz.

Nars Skin Deep Far Paleti
Bu far paleti vazgeçilmez paletler arasında yerini çoktan almış durumda!  Vazgeçilmez olmasının en önemli sebepleri arasında renk kombinasyonunun tüm göz makyaj tekniklerini uygulamanıza olanak sağlaması. 

Kahve tonlarının ağırlıkta olduğu 12 renkten oluşan bu palet ile sıcak bakışlar elde edebilirsiniz. Bu görünümü kim sevmez ki?

Nars Afterglow Overlust Allık Paleti

Nars Afterglow Overlust Cheek Palet, 3’ü krem 3’ü toz yapıdaki hem allık hem de aydınlatıcı paletidir.  Bu palet ile birbirinden farklı görünümler yaratabilir, modunuza uygun rengi seçebilirsiniz.

Krem yapıdaki aydınlatıcıları parmaklarınızla zahmetsizce uygulayabilir ve allık tonları ile yanaklarınızı anında canlandırabilirsiniz. Aynı zamanda gözlerinize far olarak da uygulayabilir ve tek bir palet ile genel makyaj görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ