Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÜNLÜLERİN CİLT BAKIM SIRLARINI ARAŞTIRDIK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PERFECT CLEANSING OIL
SHISEIDO
Makyaj Temizleyici Yağ
2.200,00 TL

Günlük Cilt Bakımı

ÜNLÜLERİN CİLT BAKIM SIRLARINI ARAŞTIRDIK!

  • Temmuz 12, 2020

Kiminin minik sırrı serum, kiminin ise bronzlaştırıcı... Ünlülerin hangi cilt bakım ritüellerini asla aksatmadıklarını ve vazgeçemediği kozmetikleri araştırdık. 

 


Leighton Meester

 

"Günlük hayatımda nadiren makyaj yaparım. Makyajımı temizlerken de mutlaka tonik kullanırım. H2o favori markam. Markanın ürünleri hafif ve deniz mineralli. Cildime çok iyi geliyorlar. Toniğini (Aqualibrium Marine Toner) severek kullanıyorum.”

 



Fergie

 

Serum, serum, serum! Serumlarım olmadan asla yaşayamam sanırım! Shiseido Future Solution LX Superior Radiance Serum, yıllardır demirbaşım. Eşit olmayan cilt tonu, güneş lekeleri ve yaşlılık lekeleri gibi belirgin yaşlanma belirtilerine karşı savaşan bir serum. Cildime güneş gibi doğuyor resmen. Faydasını çok gördüm ve görmeye devam ediyorum.”

 



Vanessa Hudgens

 

Cildimi ışıltılı gösterdiği için Valmont’un renkli nemlendiricisinden (Unifying With a Hydrating Cream) vazgeçemiyorum. Üstelik yaşlanma etkilerine karşı savaşan etkili bir renkli nemlendirici. Cilde kadife pürüzsüzlüğü ve esneklik verip, cilt tonunu eşitliyor.
 



Selena Gomez

 

Makyajımın altına mutlaka SPF’li bir baz (Make Up For Ever UV Prime SPF50) kullanırım. Kurumasını bekler birkaç dakika ve makyajımı öyle yaparım. Cildimi korumaya çok özen gösteriyorum.”

 



Miley Cyrus

 

"Shiseido Perfect Cleansing Oil temizleme yağı hayatımı değiştirdi. Artık sadece yüzümü temizliyorum ve gülümsüyorum!
 



Jessica Lowndes

 

Nars Laguna Bronzerın resmen bağımlısıyım! Allık ve bronz pudra olarak, kontür yapmak için kısaca her şey için kullanıyorum. O benim vazgeçilmezim!”

 



Minka Kelly

 

19 yaşımdan beri göz çevresi kremi kullanıyorum. Bu konuda guru sayılabilirim. Son zamanlardaki favorim ise Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream. Bu krem, göz çevresindeki koyu halkaların, şişliğin ve ince çizgilerin görünümü etkili şekilde azaltıyor. Göz çevresine anında canlılık kazandırıyor.”

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ