Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PRATİK CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
water
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
water
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
cleansing
REFRESHING CLEANSING WATER
SHISEIDO
Alkol ve Yağ İçermeyen Makyaj Temizleme Suyu
1.690,00 TL

Günlük Cilt Bakımı

PRATİK CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR?

  • Haziran 26, 2020

Uzun bir gün geçirdiniz ve makyajınızı temizleyemeyecek kadar yorgunsunuz... Olur bazen böyle günler! Ama cilt bakımı ve temizliği ihmale gelmez. Ne kadar uykunuz da gelse, makyaj ile asla uyumamalı cildinize güzelce temizleyip uyumalısınız. Ya da vaktiniz çok kısıtlı ama cildinizin de biraz özene ve bakıma ihtiyacı var, bu sinyalleri çoktandır alıyorsunuz ve artık cildinizi biraz şımartmanın zamanı geldi! Nasıl bir durum söz konusu olursa olsun, cildinize hoyrat davranmamalısınız. Bu yüzden her zaman ve her durumda işinize yarayacak 5 adımlık pratik bir cilt bakımı rehberi hazırladık!

Tüm cilt tipleri farklı bakım gerektirse de aslında hepimizin yaptığı şeyler aynıdır. Sürekli cildimizi temizlememiz, nemlendirmemiz, peeling yapıp ölü hücreleri atmamız ve maske uygulamalıyız. Bu temel bakım reçetesinde bakın neler var?

1- Yüzünüzü temizleyin!

Yüz yıkamak, çoğu zaman ertelenebilir ve önemsiz bir iş gibi gelebilir. Ama sağlıklı bir cildin temel kuralı temizliktir. Eğer cildinizde makyaj varsa, mutlaka makyajınızı temizlemelisiniz. Asla yatağa makyajlı girmemelisiniz. Çünkü makyajla uyuduğunuz zaman, cildinize tüm kirler dolar ve gözenekleriniz tıkanır. Gece yenilenen cilt, olağan işlevini yapamaz ve sabah uyandığınızda yorgun ve çökkün gözükürsünüz. Üstelik bu sürekli tekrarlandığında cildiniz yıpranır ve gençlik görüntüsünü, ışıltısını kaybeder. Bu yüzden sağlıklı ve güzel gözüken bir cildin ilk koşulu, makyajı ciltten atmak olmalıdır. Makyaj yapmasanız dahi, yüzünüzü temizlemeden uyumamalısınız. 

Cildin PH dengesiyle uyumlu, ten-dudak ve göz makyajını çıkaran cilt temizleme suyu oldukça pratik bir temizleyicidir. Tek ürünle tüm makyajınızı (ten, göz ve dudak) çıkarabilirsiniz. Shiseido Refreshing Cleansing Water, kiri ve makyajı en iyi şekilde temizlemeye yardımcı olur. Hassas ciltlere de uygun nazik bir temizleyicidir. Cildi tazeler, temizler, nemli ve rahat hissetmesini sağlar. Ayrıca sivilce gibi problemlere dayanıklı hale getirir. Yağsız ve alkolsüz olan cilt temizleme suyu, cildinizin pH dengesini düzenler. 

2- Peeling yapın!

Peeling, cilde nefes aldıran, cildi güzelleştiren en esaslı bakımlardan biridir. Üstelik olumsuz çevre koşullarının ciltte bıraktığı izleri temizlemek için evde yapılan bakımların en etkilisidir. Peeling sayesinde cilt daha pürüzsüz ve canlı görünür. Peeling’i ılık bir duş sonrası uygularsanız, duş sırasında cilt gözenekleri açıldığı için, oldukça yüksek verim alırsınız. Bu, peeling için en iyi zamandır. Ama gece yatmadan önce, makyajınızı temizledikten sonra da peeling yapabilirsiniz. Cildinizdeki tüm makyaj kalıntıları gider. 

Nars Double Refining Exfoliator, meyve asitleri içeren yapısıyla cildin yüzeyini düzeltir. Gözenekler derinlemesine temizlenir, pürüzsüzleşir ve daha az görünür hale gelir. Cilde daha pürüzsüz bir his verir ve cilt daha parlak görünür. Cildin gençlik ışıltısını yenilemek ve bir prizma gibi ışığı yansıtmak üzere tasarlanan NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ teknolojisini içerir. 

PEELING NEDİR? NEDEN GEREKLİDİR VE EN İYİ PEELING ÜRÜNLERİ NELERDİR? TIKLAYIN!

3- Maske yapın!

Maskeler cildimizin en iyi dostlarıdır. Cildin zamanla esnekliğini kaybetmesi ve cilt hücrelerinin eskisi gibi hızlı yenilenmemesi nedeniyle ortaya çıkan yaşlanma belirtilerini cilt maskeleriyle erteleyebiliriz. Cilt sıkılaşır ve taze görünür. Üstelik genç ciltler de ciltterindeki yağ fazlasını dengeleyecek maskeler ile ciltlerinin sebum dengesini sağlayabilirler. Böylece yağlanma ve sivilcelenme gibi problemlerle savaşabilirler. Yani herkese uygun bir maske var!

Yağlı ciltler için kil maskesi / Shiseido Purifying Mask, ciltteki fazla yağı alan, pürüzleri absorbe gideren deniz mineral kili ile formüle edilmiş kremsi maskedir. Işıldayan cildi ortaya çıkararak genç bir görünüme kavuşturur. Özellikle yağlı ve karma ciltler için idealdir. Haftada 2-3 defa maksimum uygulanabilir.

Cilt sıkılaştırıcı maske / Shiseido Benefiance Firming Massage Mask daha pürüzsüz, esnek ve aydınlık bir cilt için yeniden yapılandırma ve olağanüstü nemlendirme etkisi olan sıkılaştırıcı masaj maskesidir. Yaşlanma karşıtı sıkılaştırıcı maske, masaj esnasında eriyen bakım granülleri ile cilde çok hafif peeling yaparak cildin yüzeyini pürüzsüzleştirir. Anında aydınlık, yumuşaklık ve yoğun nem verir. Düzenli kullanımda cildin sıkılığını arttırır. Haftada 1-2 defa uygulayabilirsiniz.

4- Cildinizi nemlendirin!

Her zaman duyduğunuz ve duymaya da devam edeceğiniz konu ise cildinizi nemlendirmeniz gerektiği. Nemsiz cilde ne yapsanız boş. Cildinizi temizlediniz, peeling yaptınız, maske yaptınız, tonik uyguladınız. Şimdi sıra nemlendirme de! Cildinize yoğun nem veren ve cildinizin ışığını ortaya çıkaran bir krem kullanırsanız, üstüne yapacağınız makyaj da muhteşem görünür.

Shiseido Glow Revival Cream eşit olmayan cilt tonundan başlayarak çoklu cilt problemlerini çözen, yenileyici ve aydınlık verici kremdir. Cilde müthiş bir ışıltı ve 24 saat boyunca nem verir. Cilt tonu daha berrak ve canlı hale gelir. Kızarıklık, koyu halka ve belirgin gözeneklerin görünümü minimize olur. Shiseido Glow Revival Cream, cildi anında nemlendirerek pürüzsüz yumuşak ve esnek hale getirir. Cildin genel görünümünü mükemmelleştirir.

İLGİLİ HABERLER

CİLDE IŞILTI KAZANDIRAN SERİ: POLAAR NORTHERN LIGHT

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ