Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZ SONRASI CİLT LEKELERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WHITE LUCENT ILLUMINATING MICRO-SPOT SERUM
SHISEIDO
Koyu Lekeleri Hedef Alan Aydınlatıcı Serum
7.100,00 TL
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL
WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Gece Bakımı (Maske&Krem)
5.250,00 TL

Nemlendirici

YAZ SONRASI CİLT LEKELERİ

  • Eylül 21, 2022

Doya doya yaşadığımız bir yaz sezonunu daha bitirdiğimiz, sonbahara adım attığımız şu günlerde yaz aylarının cildimiz üzerinde bıraktığı bazı sorunları da görmeye başladık. Yaz ayları ruhumuza iyi gelse de maalesef cildimiz üzerinde çok da olumlu etkilere sahip değildir. Cildimiz yaz aylarında güneş ışınlarının ve sıcak havanın etkisiyle kalınlaşır, nem kaybeder ve en önemlisi de lekelenir.

İçinde yaşadığımız iklim şartları her zaman cildimizin bütünlüğünü ve görünümünü etkiler. Her
mevsimin cildimiz üzerinde etkileri muhakkak olur ama yaz sonrası sonbahar bakım rutinleri yaz ve kış aylarından daha farklı ve önemlidir. Yaz sonrası yapılan bakımlar cildimizin yaz aylarında aldığı hasarları onarmanın ve cildi yenilemenin en önemli adımıdır.

Şimdi asıl görevimiz cildimizi eski sağlıklı haline getirmek, yaz aylarının getirdiği lekeleri ve nemsizliği ortadan kaldırmak olmalıdır. Bunun için ise doğru bir bakım rutini, doğru ürünler ve düzenli kullanım şart.

Sonbahar aylarında bakım rutininde yapılacak değişiklikler, hedefe ve endişeye yönelik doğru ürünleri seçmek hasarların kalıcı olmadan hızlıca iyileşmesi için en etkili yoldur.

Bunun için temizleme adımı elbette önemli. Temizleme adımı sonrasında ise cildin savunma gücünü, hasarlara karşı direncini artırmak ve leke endişemize uygun olan ürünleri seçmemiz oldukça önemli.

Bizde sizlere yaz sonrası cilt lekeleri ile kolayca başa çıkmanıza yardımcı olacak, cildinizi aydınlatacak, tonunu eşitleyecek ve nemlendirecek SHISEIDO’nun LEKE UZMANI WHITE LUCENT SERİSİ ürünlerini mercek altına aldık.

SHISEIDO WHITE LUCENT serisi 3 leke uzmanı üründen oluşuyor.

Shiseido White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum: Yüksek Konsantre yapıdaki bu leke karşıtı serum cildin iç ve dış melanin bölgelerini özel olarak formüle edilmiş bileşenler ile etkiler böylelikle ciltte oluşan ve var olan lekeleri açarken yeni lekelerin oluşmasını da önler. Aydınlık ve parlak bir cilt için koyu lekeleri, cilt donukluğunu ve ton eşitsizliğini hedef alır içten parlayan daha eşit ve aydınlık bir cilt ortaya çıkar. Sadece 1 haftada daha berrak bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.


Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream: Lekeleri hedeflerken, cildi yoğun bir şekilde
nemlendiren ve nemsizlikten kaynaklanan ince çizgi görünümünü iyileştiren ayrıca cildin daha
aydınlık, daha eşit tonda ve daha berrak görünmesini sağlayan günlük nemlendirici bakım kremidir. Özel teknolojisi ile cildin kendini yenileme sürecini destekler. Cilde renk veren pigmentleri uyaran faktörleri kontrol eder, aşırı melanin üretimini bastırır ve var olan lekelerin rengini açar. Yeni leke oluşumuna karşı ciltte bariyer oluşturur.


Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask: 2 farklı şekilde kullanılabilen leke uzmanı gece bakım kremidir. Parlak ve eşit bir cilt tonu için pigmentasyonu hedefler. Düzenli kullanımda cilt daha aydınlık ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Gece kremi olarak kullanılmasının yanı sıra haftalık bakım da aydınlatıcı ve canlandırıcı bakım maskesi olarak da kullanılabilir.

Yaz ve tatil harikadır, ancak sona erdiğinde cildinize özel dikkat göstermenin zamanı gelmiştir. Sizde vakit kaybetmeden bakım rutininizi bu ürünler ile oluşturarak kullanmaya başlayın.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ